Labels

Saturday, September 1, 2012

29.8.12Er is geen weg terugDe opwinding onder jullie stijgt – de Lichtdragers en Lichtwerkers – wanneer je de energieën van het goddelijke Liefdesveld voelt intensiveren. Jullie doen allemaal geweldig werk met het tentoonspreiden van Gods Liefde voor de mensheid door te leven wat je weet dat de waarheid is, door een voorbeeld te zijn van vrede en je niet te laten meeslepen (?/non-engagement), en door te weigeren om te reageren met liefdeloze woorden of daden wanneer het lijkt dat je wordt aangevallen. Je merkt dat deze aanpak echt heel goed werkt, ook al had je in het begin ernstige twijfels over de waarschijnlijke effectiviteit ervan. Liefde is het antwoord op elk probleem, kwestie of situatie waarmee je wordt geconfronteerd, en die waarheid wordt het meest positief thuis gebracht elke keer als je liefdevol reageert.

Het is dit besef, en de daaruit voortvloeiende houdingen en gedragingen die het stimuleert je te volgen, wat de wereld snel en voorgoed doet veranderen in popelende gereedheid voor ontwaken. De krachtige stroom van Liefde over de gehele planeet verbindt zich met alles op zijn weg, en iedereen is op zijn weg. Er is geen weg terug. De Aarde en haar bewoners hebben geen andere keus dan te ontwaken als ze reageren op de Liefde die hen op welke manier dan ook omarmt. Er zijn er een paar die zichzelf hebben afgesloten en die geweigerd hebben te antwoorden op dit verheffende en inspirerende energieveld, maar de meerderheid heeft zich er bereidwillig mee verbonden, en zodra ze dat hebben gedaan en de zachtheid en vrijgevigheid ervan hebben ervaren, zullen ze ontdekken dat er absoluut niets is dat hen kan verleiden er zich van los te maken.

Jullie resterende taak is om op alle tijden liefde in actie te demonstreren, zoals jullie hebben gedaan, en te genieten van het kijken naar de effectiviteit van je gedrag.

Een allegorie:

De mensheid is voor een lange tijd een enorme massieve en inflexibele constructie geweest, opgebouwd uit zout en staand ​​aan de rand van de oceaan (de Liefde van God), een eindje boven de hoogwaterlijn. Gedurende de eonen hebben waterspetters kleine hoeveelheden van deze pilaar opgelost, deze fragmenten toestaand opnieuw geabsorbeerd te worden in de oceaan en hen ontwakend voor het feit dat dit hun natuurlijke staat is. Waarop ze begonnen te roepen tegen deze rigide vorm dat het zich moet ontspannen en verzachten. En die boodschap heeft zich na verloop van tijd verspreid over deze structuur, een intens interesse en verlangen ontketenend om deze staat te ervaren. Als gevolg daarvan is dit zoutbouwsel – hoewel in het begin nogal onwillig – langzaam steeds dichter naar de oceaan toe gaan bewegen in een poging het te begrijpen. Nu is de oceaan de basis ervan aan het wegspoelen, de fundamenten (angst) ondermijnend. Maar het blijft een beetje onzeker, een beetje twijfelachtig over de wijsheid van deze beweging steeds dichter naar de oceaan toe. Het voelt dat het op het punt staat erin te storten, maar de berichten slagen erin het te overtuigen dat het het juiste heeft gedaan, en blijven doorgaan het te bemoedigen zijn angsten te overwinnen en nog dichter er naartoe te bewegen, want door dat te doen zal het worden herenigd met al zijn dierbaren. En terwijl zijn fundamenten oplossen, zal het er onweerstaanbaar worden ingetrokken, erin zinken, en zichzelf identificeren als de oceaan. Het gevoel van eenheid wat dat zal garanderen zal het tot een staat van opperste gelukzaligheid brengen.

Jullie zijn allemaal op weg naar opperste gelukzaligheid. Dat is je lot, je eindbestemming, zoals gewild voor jullie door God, en het is het enige waar eenieder van jullie werkelijk wenst aan te komen. Want het is jullie Vaders Wil, en die van jezelf, niets kan dat voorkomen. Je bent een; je hebt een wil; het is perfect in lijn met die van God, en zo zal het bereikt worden. Laat al je twijfels, al je angsten los, en sta jezelf toe op te lossen in die goddelijke Oceaan waar alles wat je je ooit kon wensen eeuwig wordt vervuld – jouw staat van constant bestaan, een met God. Het is waar je altijd al was; het is alleen dat je bewustzijn daarvan tijdelijk zoekgeraakt was.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus

Channel: John Smallman

Website:
http://johnsmallman.wordpress.com
 
Vertaling: René  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html