Labels

Friday, February 10, 2017

Nederlands -- SAGITTARIUSCRAIG REDDIT.COM 1 FEBR. 2017

Sagittariuscraig reddit.com 1 febr. 2017…  “Mensen worden wakker: voor de eerste keer in de genoteerde geschiedenis springt de shuman resonantie omhoog tot 36 +”
Posted by Madeline | Feb 5, 2017 | 2017AscensionDaily BlogSpirituality | 
    
Bovenkant formulier
 https://www.paypal.com/en_US/i/scr/pixel.gif
Onderkant formulierDit trok mijn aandacht. Ik weet niet precies zeker wat de schaal aan de linkerkant vertegenwoordigt (frequentie?) maar de strekking schijnt te zijn dat hoe verder naar beneden het groene gaat, hoe hoger de resonantie is. (Deze grafiek is normaal blauw met wat groen, en geen wit). In ieder geval zegt de schrijver van dit stuk dat het aangeeft dat we omhoog gaan in vibratie, over alles heen is dat zo.

Velen van ons zijn zich al bewust dat de “energieën” van de planeet omhoog zijn gegaan, en dat we allen ons deel doen om dit dit te laten gebeuren. Nu zien we de effecten van wat we gedaan hebben (verdomd!)
“Op 31 jan 2017 heeft voor de eerste keer in de opgeschreven geschiedenis, de Schumann Resonantie de frequenties van 36+ bereikt. Dit is iets groots. In 2014 zou het afwijkend geweest zijn voor de frequentie dat die boven de gewoonlijke 7.83 frequentie was gegaan naar de niveaus van 15-25… Nu piekt die al bij 30 in de laatste twee dagen.

De “Schumann Resonantie” zijn een serie van spectrum pieken in de buitengewone lage frequentie (ELF) deel van het Aarde’s elektromagnetische veld spectrum. Schumann resonanties zijn wereldwijde elektromagnetische resonanties… Er werd lang verwacht dat ’t menselijk bewustzijn een inslag kan hebben op het magnetische veld en daar verstoringen kan scheppen…


“Vele Jaren heeft deze resonantie frequentie gezweefd op een vaste 7.83 Herz met alleen lichte variaties. In juni 2014 is dat kennelijk veranderd. Monitoren in het Russische Ruimte Observatie Stelsel lieten een plotselinge vonk omhoog zien rond de 8,5 Hz. Sedert dien hebben ze dagen opgenomen waar de Schumann zich versnelde zo snel als 16.5 Hz. (De grafiek is normaal blauw met wat groen, en geen wit.)
“Mij werd verteld door een wijze oude wijze uit India dat het magnetisch veld van de Aarde op zijn plek werd gezet door de OUDEN om onze eerste herinneringen van onze ware erfenis te blokkeren. Dit was zodat de zielen konden leren door de vrije-wil die niet belemmerd werden door herinneringen uit het verleden. Hij zei dat de magnetisch veld veranderingen nu die herinneringsblokken verloor en we ons bewustzijn omhoog brengen naar grotere waarheden. De sluier gaat omhoog. De oogkleppen gaan eraf. Als dit waar is, laat het nog meer intrigerende vragen loskomen.”
“ …deze versnelling kan je nog vermoeider laten voelen, meer uitgeput, duizelig, gedeprimeerd en zelfs vreemd voelen als je je eigen frequenties nog meer zich laat aanpassen met de Nieuwe Aarde. Aanpassen is niet altijd een gemakkelijk proces, maar onthoud dat het allemaal deel is van je eigen unieke ONTWAKEN.”
——————————————————————–
Mensen ontwaken: Voor de Eerste Keer in de Opgeschreven Herinnering springt de Schumann Resonantie tot boven de 36+

Dit is heel wat. In 2014 werd er gezien dat het afwijkend was voor de frequentie om van z’n normale 7.83 frequentie naar ergens in de niveaus van 15-25 niveaus gaan.
Dit is hoe het er uitzag in 2014: : http://imgur.com/a/KNaw2


En in een artikel dat besprak hoe vreemd het was terug in 2014 stond dit: http://www.trinfinity8.com/why-is-earths-schumann-resonance-accelerating/
Nu vonkt deze meer dan 30 in de laatste twee dagen.
Klik dan op de “Schumann Resonantie” aan de linkerkant. De site moet worden vertaald.

Volgens Wikipedia ((https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances) is de Schumann Resonantie “een set van spectrum pieken in het buitengewoon lage frequentie (ELF) deel van het Aarde’s elektromagnetische veld spectrum. Schumann resonanties zijn wereld elektromagnetische resonanties, die gegenereerd en opgewonden worden door bliksem ontladingen in de holte van Aarde’s oppervlakte en in de ionosfeer.”

Er was lang verwacht dat het menselijk bewustzijn op het magnetisch veld kan inslaan en verstoringen in kan scheppen, specifiek tijdens momenten van hoge onrust en druk en passie: http://sedonanomalies.weebly.com/schumann-resonance.html 
Volgens het bovenstaande artikel: “Als menselijke wezens hebben we buitengewone vermogens die we nog nauwelijks zijn begonnen te bestuderen en nog minder hebben begrepen. Creatieve gaven, intuïties en talenten die onvoorspelbaar zijn of opduiken gestabiliseerd in generaties die komen. Hopelijk kunnen we ons opduiken uit een essentieel elektrische omgeving leren begrijpen en ons potentieel om healing, groei en niet lokale communicatie om te vergemakkelijken.”

Velen hebben gemeld dat het gevoel van tijd in deze tijd is versneld. Kunnen de toegenomen frequenties er misschien iets mee hebben te maken?

Mensen op YouTube bepraten die actief: https://www.youtube.com/watch?v=urF_u3DpWw0.  Voor meer info voor het wereld bewustzijn en de “wetenschap van onderlinge verbondenheid”, hier is weer een goede bron:

Deze houdt een link in naar het Wereld Bewustzijn Project (http://global-mind.org/gcpdot/) die schijnt te correleren met de toename van de elektromagnetische frequenties in de laatste 48 uren.


“Al vele jaren heeft deze resonantie frequentie gezweefd op een vaste 7.83 Hz. Met alleen lichte variaties. In juni 2014 lieten de Monitoren in de Russische Ruimte Observatie Stelsel een plotselinge vonk zien van activiteit rond de 8.5 Hz. Sedert dien hebben ze dagen opgenomen waar de Schumann zich versnelde zo snel tot aan 16.5. (De grafiek is normaal blauw met wat groen en geen wit) Eerst dachten ze dat hun apparatuur het fout deed, maar later leerden ze dat de data juist was. Iedereen vroeg: wat veroorzaakt die tijdelijke vonk activiteit?”
“Gaat de Aarde’s frequentie omhoog? Sedert de Schumann frequentie “zich aanpast” met de alpha staat en theta staten van het menselijke brein, kan het die versnelling zijn waarom het vaak voelt dat de tijd is versneld en gebeurtenissen en veranderingen in ons leven sneller gebeuren.”


 “Deze opduikende resonanties zijn natuurlijk passend bij de menselijke hersenactiviteit. Dus betekent dit dat we aan het veranderen zijn. Vele jaren geleden was ik getraind in de EEG Neurofeedback, dus keek ik naar wat deze versnelde frequenties ons misschien vertellen over de menselijke evolutionaire verandering. Een 7.83 herz frequentie is een alpha/theta staat. Ontspannen, maar dromerig – een soort van een neutraal niet werkende staat die wacht op iets dat staat te gebeuren. Aan 8.5 – 16.5 Hz frequentie gaat uit een van de theta serie in een meer volle alpha staat met veel meer alerte beta frequenties  die beginnen te verschijnen.

(Dit correleert met langzaam cognitief ontwaken) Daar de Schumann Resonantie plotselinge vonken heeft tussen de 12 – 16.5 (zie de plaatjes met de witte gebieden), vond ik dit nog interessanter.

In de Neurofeedback wordt 12-15 Hz genoemd: Sensory-Motor Rhytm frequentie (SMR). Dat is een ideale staat van “ontwaakte rust”. Onze gedachten processen zijn schoner en meer gefocust, maar we zitten nog “in de stroom” of “in het weten”. Met andere woorden, Moeder Aarde verandert haar trillingsfrequentie en misschien doen wij dat ook. Dit kan een van de vele tekenen zijn dat we AAN HET ONTWAKEN ZIJN.

“’t wetenschappers rapport dat het magnetisch veld van de Aarde, wat de Schumann Resonantie kan beïnvloeden, is de laatste 2.000 jaren langzaam aan het verzwakken en nog meer in de laatste paar jaren. Niemand weet echt waarom. Mij werd verteld door een wijze oude wijze uit India dat het magnetisch veld van de Aarde op zijn plek was gezet door de Antieken om onze primordiale/oorspronkelijke herinneringen van onze ware erfenis te blokkeren. Dit was zo opdat zielen konden leren uit de ervaring van de vrije wil die onbelemmerd door herinneringen uit het verleden waren. Hij claimde dat de veranderingen van het magnetische veld nu die blokkades van herinnering verloren en we ons bewustzijn opheffen naar grotere waarheid. De sluier gaat omhoog. De oogkleppen gaan weg. Als dit waar is, laat het nog meer intrigerende vragen opkomen.”

“Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat deze versnelling je nog vermoeider kan maken, uitgeput, duizelig, gedeprimeerd en net zo vreemd terwijl je je eigen frequenties omhoog brengt om je meer “ aan te passen” bij de Nieuwe Aarde. Aanpassing is niet altijd een gemakkelijk proces, maar onthoud dat het allemaal deel is van je eigen unieke ONTWAKEN.”

Wat zijn je gedachten over wat er zal gebeuren als we vonken van 30+ handhaven?
——————————————————————-
Update van 2 febr. 2017: We zitten nu in onze rechtstreekse dag van de 30+ resonantie, en het schijnt dat het steeds meer constant/ sterker wordt!  http://imgur.com/a/UPAVhNo comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html