Labels

Wednesday, December 21, 2016

Nederlands -- BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE DECEMBER ZONNEWENDE(21 dec)

imensidão:

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE DECEMBER ZONNEWENDE(21 dec)
December 19, 2016      www.eraofpeace.org
Met jullie hulp, terwijl we in de volle omhelzing gaan van deze 21ste december Zonnewende en de verenigde vieringen van dit jaar van Kerstmis en Chanoeka het Geschenk van Licht dat aan de Mensheid werd gegeven door de Geliefde Moeder Maria op 12 december om 12 uur ’s middags zal enorm worden vergroot voor elk mens op Aarde.  Deze Goddelijke Zegening van Moeder Maria bereidt elk een van ons voor op cellulair niveau om de instroom van Licht die de Aarde zal baden tijdens de eerste elf dagen van 2017 te weerstaan.
Dit Geschenk van Moeder Maria werd aan de Mensheid gegeven tijdens een Wereld Activiteit van Licht waarvoor ik gezegend was om te vergemakkelijken met Jacklyn Johnston tijdens haar prachtige online programma, Jullie die Ontwaken,  www.YouAwakening.com . Op dat Kosmische Moment op 12 december, de dag die is toegewijd aan de Maagd van Guadalupe, namen duizenden mensen van over de wereld deel aan met ons LIVE en duizenden meer hebben deze schitterende gelegenheid ervaren door te luisteren naar de REPLAY (Herhaling).

De volle stuwkracht van deze Activiteit van Licht is door Moeder Maria gecodeerd in de REPLAY/HERHALING en vibreert in de frequenties van het EEUWIGE MOMENT VAN HET NU, wat betekent dat wanneer je in staat bent om te luisteren naar de herhaling, jouw schitterende Licht geweven zal worden in de Wereld Activiteit van Licht, namens de GEHELE Mensheid.
Als je niet in staat was om bij ons te zijn live, of om nog naar de Herhaling te luisteren, heeft Jacklyn dit beschikbaar gemaakt VRIJ VAN ONKOSTEN en voor iedereen die de Harte Oproep heeft om samen met Moeder Maria in haar heilige onderneming om de Mensheid te helpen op diepe en krachtige manieren om zich voor te bereiden op een NIEUW en Gezegend 2017.
Hier is de link dat je laat luisteren naar deze vitaal belangrijke Activiteit van Licht die plaats vond op 12 december. Je kunt de MP3 opname downloaden van dit gebeuren maar ook de PDF file van Moeder Maria’s Geschenk aan de Mensheid.
Als je eenmaal bewust dit Geschenk van Licht ontvangt waar je gemakkelijk naar kunt luisteren bij de herhaling, zal jouw IK BEN Aanwezigheid dit gebruiken om je uit de chaos te tillen die zich in je persoonlijke leven heeft gemanifesteerd en in de wereld tijdens de gebeurtenissen van 2016. Dit zal gebeuren voor elke persoon in volmaakte verbinding met zijn of haar Goddelijke Plan, en die zal de weg vrij maken voor een veel meer Harmonieus en Verlicht 2017 terwijl we de patronen samen scheppen van perfectie voor de Nieuwe Aarde.
DE EERSTE ELF DAGEN VAN 2017
Volgens het Gezelschap van de Hemel, zal er een weergaloze instroom van Licht worden verankerd op de Aarde door de Goddelijkheid van elke Mens’s HarteVlam door zijn of haar IK Ben Aanwezigheid tijdens de eerste elf dagen van 2017. Dan zal elke persoon’s IK BEN Aanwezigheid in staat zijn om dit Licht te gebruiken bij zijn of haar enorm versnelde transformatie door de rest van het jaar.
Wij werden geïnformeerd door de Wezens van Licht dat deze nieuwe frequentie van Licht instrumentaal zal zijn in het brengen van de Waarheid van de patronen van volmaaktheid voor de Nieuwe Aarde in de harten en bewuste denken van de massa’s van de Mensheid. De verwerkelijking van deze Waarheid zal een kritieke factor zijn om de Mensheid uit vrees te tillen en om de zuivering van de menselijke miscreaties te voltooien die naar de oppervlakte zijn geduwd over de hele planeet bij de gebeurtenissen van 2016.

Numeriek is 2017 een EEN jaar, 2+0+1+7= 010 en 1+0=1 . Een is het getal dat geboorte weerspiegelt, transformatie en nieuw begin. Nieuwjaarsdag, 1 januari 2017 zal zijn 1 maand 1 dag = 1+1+1.  Elf dagen later 11 januari, 2017 zal 1 maand, 11 dagen en 1 jaar zijn = 1-11-1  of 11:11. Elf is een meester getal die de transformatie weerspiegelt van het stoffelijke in het Goddelijke. 11:11 is de heilige geometrie codering in het Menselijk DNA welke het Menselijke Ontwaken begon, enkele decaden geleden. Veel mensen zijn deze subtiele motivator vergeten voor ons ontwaken maar met de nieuwe frequentie van Licht die we in januari krijgen, wordt ons verteld dat dit niet langer meer het geval zal zijn.
JULLIE LICHT IS NU NODIG !
Moeder Maria roept onze bijstand op in deze tijd namens de GEHELE Mensheid. Luister naar de herhaling van Moeder Maria’s Activiteit van Licht en door jullie Harte Vlam zal ze deze Zegening exponentieel uitbreiden namens de Gehele Mensheid en ook Moeder Aarde.
 www.youawakening.com/fall-2016/patricia-cota-robles-2/

God Bless You,   God Zegene Jullie

Patricia Cota-Robles
New Age Study of Humanity’s Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization


www.eraofpeace.org        
FAX: 520-751-2981
Phone: 520-885-7909

New Age Study of Humanity’s Purpose
PO Box 41883,
Tucson, Arizona 85717

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html