Labels

Friday, August 12, 2016

Nederlands -- Ascenderend Aarde Leven 10 August 2016

 


  

Ascenderend Aarde Leven   
10 August 2016 
Hi Iedereen,     hoe gaat het met jullie? Massaal licht stroomt binnen en grote structurele veranderingen zijn er in onze matrix. Ik schrijf dit om met jullie een Nieuw Ascenderend Aarde-Leven te delen:

Update:  Passé Energy Structures are Clearing

Voorbije Energie Structuren ruimen op.

 

Opmerkingen vanuit de Ascenderende Energie Boog, door Ailia Mira


Er zijn nu grote veranderingen aan het gebeuren op veel niveaus van de werkelijkheid. In de planetaire matrix en in ons leven en in vormen/menselijke energiestelsels. Jullie voelen dit waarschijnlijk!
Veel ervaringen van ascentie spelen zich af en dit gebeurt tegelijkertijd.

Het is belangrijk je te herinneren dat na de verschuiving van 2012 de energieën van onze planeet zich openden. De reden waarom ik het nu opnoem is dat er niet een manier is om een ascentie ervaring te hebben. Er zijn diverse ascentie tijdslijnen in het spel en dat houdt tijdslijnen in voor degenen die nog grotendeels leven in de lagere frequentie staten van besef en dat is volmaakt in orde. Dat benadeelt jullie ervaring niet of laat het langzamer gaan bij wat zich ontvouwt in volmaakt goddelijke timing.


Omdat we allemaal anders zijn en in verschillende staten van uitdrukking zitten, energetisch, hebben we allen onze eigen ervaring van die veranderingen. We worden toenemend bekrachtigd omdat we ontdekken hoe we onze eigen unieke ervaring kunnen eren. Ieder van ons heeft andere paden. We kunnen kiezen te weten dat het allemaal in dezelfde richting gaat en in dat bewustzijn, kunnen we ons focussen om onze energie en ervaring te optimaliseren.

We hebben de vrije keuze in hoe we deelnemen aan deze verschuiving en we zijn soeverein – wat betekent dat we zelf onze ervaringen creëren – of we dat nu weten, geloven of dit kiezen, of niet.

Soevereiniteit IS er gewoon. We ontwaken voor dat weten, creëren dat niet, het is gewoon zoals de manier is en zoals alles dat is, is. Soevereiniteit bekrachtigt ons grootste geschenk – onze eigen heelheid. We kunnen kiezen om ons te verbinden met onze hogere niveaus, om dit alles te begrijpen en dit helpt ons om gefocust te blijven en om ons naar binnen te keren, als we hulp, duidelijkheid en ondersteuning nodig hebben.

Dit is niet om onze collectieve ervaring te verkleinen. Liefdevolle vriendelijkheid, warmte, ondersteuning en humor tussen ons en in ons leven, zijn enorme voordelen voor een effectieve en blije deelname.

Er zijn manieren waarop we kunnen kiezen om ons te verhouden tot wat er gebeurt wat ons tot een groter vermogen brengt. De band met onze Goddelijkheid is de sleutel. Hoe meer we ons verhouden met onze ervaring als manifestaties zich ontvouwen, als we die zien als tijdelijk en we laten die stromen… eerder dan ze te gebruiken om te vormen hoe we ons voelen en denken over onszelf, hoe meer we overeenstemming hebben met de Christus in ons.

Het claimen en deze waarheid leven verandert ons. We worden ook veranderd door het bevrijden van energiestromingen in onze wereld. We veranderen structureel en in besef. We “weten” dit maar op de momenten waarop we onze op vrees gebaseerde energie omhoog gaat, is het nuttig om je dit te herinneren en om dat weten te leven als wijsheid.

Informatie en inzicht worden bekrachtigd als ze weten worden. Weten betekent dat we met/door iets kunnen handelen.

Als we aandacht schenken aan hoe we voelen, merken wanneer we angstig zijn en kiezen om te leven in het weten wat er gebeurt, dat heeft dan geen vrees nodig, we kunnen dan kiezen om ons niet te identificeren met onze ervaring en dan kunnen we opnieuw ons oriënteren op de waarheid van wie we zijn, eeuwig. Onze Goddelijke Identiteit is onveranderd door iets wat we ervaren. Ascentie legt dat bloot en we kunnen onze belevenis verder laten gaan door terug te keren naar de waarheid.

Nu, voor velen, worden gepasseerde energie-structuren opgeruimd.

Dit wordt heel dramatisch gespeeld in onze wereld en in sommige van onze levens ook. Dit is een goede tijd om ook te weten dat ascentie een spiraal ervaring is van doorgaande opheffing van vermogen voor frequentie. We kunnen dingen opnieuw bezoeken die we dachten al eerder te hebben opgelost, alleen om die op een meer substantieel niveau te veranderen.

Vorige nacht had ik een heel intense op vrees-gebaseerde ervaring. * BAH!*  Dat duurde ongeveer twee uren. Ik liet EFT kloppen om dat zeer verouderde op vrees-gebaseerde te ondersteunen los te laten en riep mijn hogere niveaus op, en beval mijn verbinding met de Christus van binnen aan. Toen de energie ten slotte ophief en veranderde, voelde ik me kalm, vredig en vol vertrouwen alsof het nooit was gebeurd. Dit heeft zin als we ons realiseren dat vrees een constructie is en dat alleen liefde werkelijk is. Als de vrees eenmaal is ontmanteld, is er niet eens een overblijfsel van!

Als ons bewustzijn verandert, activeert dit ons DNA. Dit plaatst stoffelijke eisen in ons lichaam, om te her-kalibreren.
DNA wordt ook veranderd als ons gedrag verandert. Als we beginnen te leven en onze goddelijkheid claimen, ons verhoudend met ons leven van die identiteit, activeren we slapend DNA en veranderen onze vorm. Deze veranderingen hebben ons lichaam nodig om energie te gebruiken om ons stelsel aan te passen en te herzien, transformeren dit om uit te drukken waar we ons mee verbinden, als we doorgaan omhoog te stijgen.

 Het is gunstig, en het doet er niet toe waar we zijn, om een verhoogde staat te kiezen van zijn, van moment tot moment, herhaaldelijk.

Onze staat van zijn, energetisch, bepaalt waarvoor we beschikbaar zijn; het zet onze standaard aan, van moment tot moment. Als we kiezen om ons te verbinden met het hoogste niveau van bewustzijn kunnen we ons daar op aanpassen, in het heden, we vergemakkelijken ons ascenderende levens ervaring met vaardigheid en samenwerking. Dagelijks kiezend om tot overeenstemming te komen met onze hogere niveaus, en een punt makend om gecentreerd kalm te blijven, duidelijk en open voor ons innerlijke weten, dat is een krachtig en eenvoudige manier om op de golven te rijden.

 We naderen een Eclips Cyclus in september en een bijna Eclips voorafgaand in midden augustus… en daarna, de liefdevolle evenwichtige energieën van de Equinox. (22/23 sept)

Uiteindelijk brengt ons de stuwkracht van binnen en stromend in onze wereld, in een staat van zijn waar we in volle verbinding zijn met ons Christus Bewustzijn en uitdrukkend wie we werkelijk zijn. In elk geval waarin je verschuift naar meer dan dat nu, zal je helpen je meer vervuld te voelen, omdat dat het doel is.

Als je voelt dat directe transmissies van het hogere licht je ondersteunen, roep dan de energie op van je eigen heelheid, of boek een gechannelde sessie met iemand die je vertrouwt en resoneer er mee. Directe transmissies kunnen je helpen je te her verbinden met de axiatonal lijnen in je lichaam met de grotere lijnen in de Schepping, die je hersenen ondersteunen en jou, en door ontvangen, vertalen, ‘t integreren van hogere frequenties en dus je bekrachtigend door een uitgebreide eenheid van geest als tegenwoordig. Vertrouw op je weten over wat je zal dienen.

Ten slotte, ik merk dat het me aanzienlijke blijheid geeft dat oneindige intelligentie dit hele ontvouwende proces uitdrukt. We zijn ieder een demonstratie van die liefde, een kracht van belichaamde liefde, en uitdrukkend met meer en meer helderheid en licht. Alles is goed en wij zijn Een.
Voor je blije reis
Met liefde, Ailia


- See more at: http://www.expectwonderful.com/2016/08/pass%C3%A9-energy-structures-are-clearing.html#.dpuf

 


Infinite blessings to you... you rock star of light!🌟Note - If you're a member of the
Legion of Light, there is an even better discount available to you! It was sent to you, a separate email. 


 


 

 

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html