Labels

Tuesday, February 9, 2016

Nederlands -- The Planetary Parade | De Planetaire Parade


Post 8Feb2016_edited-1
« The Planetary Parade |  De Planetaire Parade
5 februari 2016  AEMichael:             
Het rusten in de universele energieën versnelt je evolutie
Gegroet Goddelijke Mensen,
We spreken vandaag tot jullie met geweldige liefde en waardering.
Het is het gemakkelijkste voor jullie om ons te horen als je in een ruimtelijke staat bent. Ontspanning verzacht je veld en opent je energieën om meer licht binnen te laten in je menselijke energie systeem. Dus, haal diep adem en sluit even je ogen. Voel in je lichaam en heb de bedoeling om te ontspannen en wordt zachter en open je zodat je kan worden gekoesterd in alles dat jullie zijn.


Als je veel veranderingen maakt in het materiaal voel je je vaak vermoeid. Op elk moment kun je uit een veel meer energetische staat van zijn tappen, door jezelf toe te staan om intense voeding te krijgen door de verbinding met je Ziel-zelf. Op dit moment nodigen we jullie uit je te openen en om de vernieuwende energie te ontvangen en om jezelf door te laten gaan om te worden verfrist en hernieuwd terwijl we met jullie deze communicatie delen.

Ascenderende of Opstijgende mensen verschuiven naar een nieuw speelveld. Het spel heeft veel lagen en de lagen worden bepaald door dimensies. Als je opstijgt verschuif je naar andere lagen in het spel omdat je grond-frequenties veranderen. Een groot aantal van jullie verschuiven naar een platform binnen het Aarde spel waarvan op de Ziel-gebaseerde belichaming de norm is. Jullie zijn hier niet op een stabiele en ondersteunde wijze, maar jullie passen je aan deze tijd-ruimte plek aan in je heelheid en worden ondersteund hierbij door de toekomstige versies van jullie.

We spreken over toekomstige versies van jullie en we willen dat jullie weten dat dit niets heeft te maken met tijd. Toekomstige versies verschijnen langs een evolutionaire tijdslijn, niet op een op de aarde-gebaseerde klok tijdslijn. Wat we bedoelen hiermee is dat terwijl je opstijgt je begint te verschuiven verder dan de beperkende paradigma’s van 3D relaties van de tijd en jullie beginnen je te realiseren dat de reis die zich ontvouwt niet lineair is maar evolutionair.

Jullie beleven het ontvouwen van je menselijke leven langs een traject om toenemend heel en volledig ziel te worden Jullie menselijke leven is deel van je Ziel haar ontvouwing naar de totaal bewuste vereniging met alles dat is. Dit betekent dat alle aspecten in je veld in een bewuste herinnering komen van alles dat jullie zijn. Het interessantste over het je realiseren is dat de reis niet op tijd is gebaseerd, hij is evolutionair, en dat je je kunt keren naar het verleden op Aarde en om tot toekomstige aspecten van jezelf toegang te krijgen. Want er zijn voorbije beschavingen en culturen die zijn opgestegen en die informeren jullie in het heden over een heler en meer coherente uitdrukking van de mensheid en voor sommigen, zelfs je eigen belichaamde uitdrukkingen.

Terwijl je jezelf laat realiseren dat je misschien eerder bent opgestegen, of dat je kunt tappen uit een opgestegen Aarde beschaving als een manier van downloaden van de sjablonen van coherentie die hierbij behoren, begin je anders te denken over je relatie met de tijd-ruimte. Je voelt je minder belemmerd door datums en dingen waarvan je voelt dat die op een bepaalde tijd moeten gebeuren en je begint je te realiseren dat leven en manifeste gebeurtenissen plaats vinden in golven en uitbarstingen zoals alle natuurlijk cycli. Dat dingen explosief kunnen worden gecreëerd en dingen kunnen opkomen met schijnbaar niet veel ‘levertijd’ waarop verschuivingen van binnen gebeuren en dan de nieuwe energie staat die wordt gegeven in een stroom van vorm, dat is wat jullie ervaren als manifeste omstandigheden van situaties of verschijningen waarmee je je wilt verbinden in je leven.

Het innerlijke weten van waarvan je leeft zal doorgaan zich te openen op manieren die je verbazen omdat je meer resoneert op stabiele manieren door deze op de Ziel gebaseerde tijdslijn. Het loslaten van ideeën over jezelf dat je niet waardevol bent en dat je niet verdient dat je eigen blije wensen waar worden, zal iets schijnen uit het verleden wat gewoon een herinnering is. Niets verdrietigs of teleurstellends. Geen droefheid over de tijd van vroeger, want in het heden zul je je zo in staat en helder voelen dat het moment in staat zal zijn om je te vervullen. Want jullie zullen resoneren met je Ziel’s liefdevolle blik op je en in deze staat van spirituele verbinding zal je licht uitschijnen en gemakkelijk in de vorm stromen en je voorzien van weten en verbinding, en verbinding en helderheid is alles dat je zoekt.

Het leven in dit rijk van focus als opstijgend wezen begint meer gewoon te worden. Alhoewel velen misschien het woord “ascentie” niet gebruiken, dit verandert niet aan het feit dat veel menselijke wezens de helderheid verwelkomen van verbreed bewustzijn. Veel menselijke wezens groeien met hun capaciteit om liefde te voelen voor anderen en voor zichzelf. Deze liefdevolle generositeit begint ook uitgebreid te worden naar andere levende schepselen en naar de planeet en dit maakt mensen nog bewuster. Het is een geleidelijk proces dat daarna sneeuwballen met inzichten brengen zoals energie in helderheid die zich opstapelt en beperkende gedachtenvormen naar buiten zwiepen en verstopte energie patronen opruimen.

Het Chinese Nieuwjaar weerspiegelt de innerlijke veranderingen die jullie voelen, best heel goed. De energie van dit opduikende jaar is een verschuiving naar actie en hogere energiestaten. Ook jullie zullen dit voelen als je dat nog niet doet. Vertrouw op jezelf en zet je zelf niet aan, laat de energie zich opbouwen en in je omhoog rijzen, terwijl je liefdevol je aandacht schenkt aan je noden en inspiratie, vertrouw je Ziel-zelf om je volmaakt te leiden. Weet dat ook het planetaire veld je leidt. Terwijl je jezelf een innerlijke verbondenheid laat voelen met de toekomst, laat je, je 5 dimensionale jij, een 5 dimensionale ervaring van de Aarde voelen, je laat jezelf de op de opstijgende energie rijden die jullie planeet je toestaat en zendt dit uit en dit zal je ervaring niet alleen gratievol maken maar ook overvloedig. Je hoeft alleen te leren binnenlaten, wat je nodig hebt, gelovend in jezelf zo waardevol hierdoor en je realiserend dat overvloedig is wat niet gebaseerd is op dingen doen, of transacties, maar op onze inherente Eenheid. Overvloed wordt ervaren door jullie vermogen om meer binnen te laten en de gemakkelijkste manier om meer binnen te laten om jezelf en je leven vanuit je Ziel haar gezichtspunt te zien.

We willen graag een suggestie doen over hoe je die staat van bewustzijn cultiveert en we willen dat jullie weten dat het echt zo eenvoudig kan zijn.

Sluit je ogen en open je innerlijk. Voel het stille punt in je centrum en probeer je te openen in je universele eenheid en verbind je als Ziel.

Laat jezelf de warmte voelen en de ruimtelijkheid van die opening.

Bedoel, dat die warmte en ruimtelijkheid zich uitbreidt.

Geniet van het gevoel hiervan.

Opnieuw, laat jezelf dit gevoel uitnodigen om zich te verbreden, en gebruik dan tijd om er van te genieten.

Herhaal dit zo lang als je wilt, maar zonder moeite. Zacht en gemakkelijk.

Als je jezelf compleet voelt, heb dan het gevoel om al die energie waar je mee verbonden bent in je menselijke energie systeem te trekken.

Geef je bedoeling aan om deze energie te gronden in je huidige staat, en bekrachtig je om naar een universeler op de ziel-gebaseerde staat van zijn te gaan.

Hernieuw jezelf met de Universele op de Ziel-gebaseerde gemeenschap. Realiseer je dat het rusten in de Universele energie velden je evolutie versnelt!

Als je dit regelmatig doet zul je ontdekken hoe veel gemakkelijker het is om je Ziel-zelf te zijn. Als je dit zonder verwachting doet en gewoon voor het plezier ervan, dan laat het plezierig zijn, creëer dit op een manier die goed voor je voelt, dan zul je meer binnen laten en dit zal zich vertalen in alle gebieden van je leven.

We weten dat jullie vermoeid zijn van alle integratie die je beleefd hebt. We moedigen je aan om intens te rusten in het liefdevolle, koesterende, licht-veld van je universele zelf, om je Ziel zelf te zijn, en te worden hernieuwd en verfrist.


Er is tijd voor alles dat je wilt beleven. Laat jezelf oplichten nu en voel je op je gemak. Ik ben Aartsengel Michaël.        - See more at: http://www.expectwonderfulblog.com/2016/02/resting-in-universal-fields.html#sthash.2tDBBugJ.dpuf
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html