Labels

Wednesday, October 8, 2014

05.10.2014 HilarionMarlene Swetlishoff    met Hilarion    okt. 05   ‘14
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2014.htm
September 28-October 5, 2014

Geliefde Mensen,

Terwijl de wereld naar een hogere dimensie verschuift, wordt dit voor het grootste deel, in het algemeen, niet (h)erkend door de wereld, slechts door degenen die zich hebben afgestemd op de energie instromingen. Het zijn de verlichte mensen zoals jullie die het licht op aarde vasthouden en verankeren. Velen van jullie herkennen de belangrijke rol niet die jullie spelen in de zich ontvouwende gebeurtenissen en wij willen dat jullie weten dat ieder van jullie in deze tijd nodig is.  Het is belangrijk om je licht vast te houden en in een ruimte van vrede en rust, van blijheid en geluk, te blijven. Door dit te doen neutraliseren jullie de pogingen  om de bevolking in angst en zorgen te houden, en dit balancerend effect is nu zeer nodig.

Velen van jullie schakelen omhoog terwijl jullie creativiteit door jullie heen gaat en jullie worden geïnspireerd door veel prachtige ideeën en creatieve projecten. Sommigen van jullie voelen zich overweldigd door de overvloed aan ideeën die in je bewustzijn komen en voelen dat jullie niet weten met welke je moet doorgaan. Weet dat als je de informatie registreert die naar je toekomt, dat je in staat zult zijn om instinctief te weten welke klaar is om zich te manifesteren en naar welke je later kunt kijken. Vaak worden de downloads van informatie die naar de Aardse atmosfeer komen, ontvangen door veel verschillende mensen en dus zal er een thema zijn dat opduikt bij veel anderen. Ieder individu is uniek en dus wat er door komt bij ieder zal nooit precies hetzelfde zijn.

Het is ook een tijd om in diepe contemplatie te gaan, om te luisteren naar de leiding van je hart om de dingen te besluiten die in je leven moeten komen en waar je echt dankbaar voor moet zijn en welke je voeden en je ondersteunen.

Laat alles dat niet langer betekenis voor je heeft, los zodat je je dagelijkse leven vereenvoudigt en maak ruimte voor de nieuwe energie om te kunnen binnen stromen. Daag jezelf uit om met minder te leven en geef weg wat je niet langer meer gebruikt, aan iemand die dit misschien nodig heeft. Er is een prachtige wereld van vrijheid en frisse adem die bestaat, als dit eenmaal is bereikt. Jullie oogsten beloningen om levende gebieden een genoegen te doen, door verminderde stress en een meer georganiseerd en productief bestaan. Kijk eens naar elk gebied van je leven en schrijf al je verplichtingen op.

Kijk dan naar elk gebied apart en besluit welk je echt vreugde en waarde geeft, en of dit die hoeveelheid tijd waard is die je erin investeert. Leer hoe je nee zegt en weiger aanbiedingen. Als je de dingen elimineert die je geen vreugde of waarde brengen, heb je meer tijd voor de dingen waar je van houdt.

Identificeer wat het meest belangrijk is in je leven, en wat het meest belangrijk is om je nu direct op te focussen. Onderzoek verschillende gebieden in je leven waar je niet veel over nadenkt. Dit onderzoek kan je misschien andere dingen laten vinden in je gedachten waarvan je niet dacht dat die er waren, sommige zaken die kunnen worden verwijderd of juist mee kan worden doorgegaan. Richt je gewoon op een taak per keer. Zet al het andere aan de kant, totdat je met die taak klaar bent. Richt je dan op je volgende taak. Neem het leven en haar eisen in je eigen tempo op. Als je minder doet, zit er minder in je denken. Schrijf je taken op en je ideeën en houdt je hoofd vrij door niet meer gevuld te worden met alles dat je moet doen en wat je moet onthouden.

Jullie hebben de controle over je omstandigheden. Jullie zijn in controle van jullie. Leer welke zaken in en buiten je controle zijn. Als iets buiten je controle is, accepteer dit feit dan zodat je je kunt focussen op de dingen die je wel kunt beheersen – de dingen die jij kunt veranderen.

Geen twee dingen kunnen tegelijkertijd dezelfde ruimte bezetten in je geest. Beslis bewust en met intentie. Wat zul je kiezen op je te nemen, en wat zul je kiezen om achter je te laten?
Je kunt een gedachte op een gegeven moment hebben, maar geen twee, noch tien. Iedere dag kom je zo bij je vrijheid en vrede die alleen een niet verwarde geest je kan geven. Maak ruimte voor alleen positiviteit, voor vreugde, voor sereniteit, voor optimisme en voor geluk. Het is een proces, het is een aanpassing, dit neemt tijd maar het werkt. De beloning is een rustige, vredige geest en een gelukkiger, meer sereen bestaan, gevuld met positieve gedachten en een hart dat gevuld is met vrede, blijdschap en liefde.

Tot de volgende week…

IK BEN Hilarion©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com - www.movingintoluminosity.com - Thank you for including the above website link when posting this message.

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html