Labels

Monday, April 30, 2012

Gabriël (uit Brazilië) Ashtar Command 26 april 2012 

Ashtar Command

Terwijl de dagen verder gaan kunnen wij de verwachting zien groeien in de harten van de Lichtwerkers.

We kunnen de bekommernis in jullie allen zien groeien en waar we alleen over kunnen praten op dit moment is dat deze bekommernis zal worden gelenigd door het tot stand komen van de beloofde gebeurtenissen in de dagen die gaan komen.

We kennen de ongerustheid van jullie allemaal, we houden van de wijze waarop jullie de informatie verspreiden naar de vier hoeken van de planeet en we kunnen praten over de liefde die uit jullie harten stroomt, fundamenteel is om de planeet op te heffen, en dit maakt jullie werk nog lonender.

We zeggen dat de Aarde in de komende dagen gebombardeerd wordt door zonnevlammen en als resultaat ervan zullen alle bewoners van de planeet deze lading van energie in hun lichaam ontvangen.

Deze energiegolf zal het proces van aanpassing van jullie DNA versnellen. We willen ook zeggen dat deze golven van energie geen pijn voor jullie zal veroorzaken behalve als jullie lage energieniveaus hebben. ( = geen liefde. vertaler) Om deze reden vragen we jullie voortdurend om je vibraties omhoog te trekken naar frequenties die verenigbaar zijn met welke naar de Aarde komen.

In deze gevallen is het fluiten/snorren/tinnitus in de oren een van de meest algemene symptomen als ook een zekere druk in het hoofd. Dit is onderdeel van de frequentieaanpassing.

Jullie moeten meer mediteren en proberen je los te maken van de buitenste wereld, naar binnen proberen te gaan en zorgvuldig Liefde en Licht te overwegen, en er naar te streven om in harmonie te zijn met alles om je heen.

Vrede op Aarde hangt niet van onze komst af, het hangt af van hoe jullie denken en die gedachten uitdrukken, en heden worden die bijna onmiddellijk werkelijkheid.

Onze komst zal de positieve aanvulling zijn van jullie wens voor de verandering van de wereld in jullie. Dit gaat over waarom we zoveel spreken: we kunnen alleen naar jullie toe komen als jullie dit besluiten. Wij respecteren jullie vrije wil en we hebben dit altijd duidelijk gemaakt.

We kunnen hoop in jullie hart zien en we zijn hier en zeggen dat jullie niet teleurgesteld zullen worden. De tijd in jullie wereld gaat door zich te versnellen en dat is het resultaat van het werk van de Blauwe Mensen die zich bij ons voegen voor deze grote opdracht/missie voor het Licht.

Geliefde mensen van planeet Aarde, dit is een gelegenheid voor jullie allemaal. We zijn liefdevol gekomen om de prachtige wezens te laten zien wie jullie zijn en dat wij ook jullie familie zijn die onze nauwe kennismaking willen hervatten.

Wij zijn jullie broeders en zusters en we willen dat jullie weten dat ieder van jullie veel heeft te doen vóór de Ascentie uit. In de week van Disclosure/Onthulling hebben we heel veel werk en we zullen ieder van jullie nodig hebben.

Direct na de Disclosure, zullen duizenden vragen gesteld worden en dat zal tot verwarring leiden in de media die bestookt worden met aanzienlijk spectaculaire informatie over onze aanwezigheid.

Verwacht direct na Disclosure niet direct onze landing, maar bereid je familie en vrienden voor die nog steeds niet de betekenis begrijpen van onze aanwezigheid.

Jullie moeten uitleggen aan hen dat onze aanwezigheid vredelievend is en dat jullie niets worden opgelegd, zoals sommige mensen nog steeds proberen rond te bazuinen. De duistere mensen spelen hun laatste zetten uit om het beeld van president Obama te beschadigen/bederven.

Wat dit betreft willen wij het zeer duidelijk maken dat hij een Lichtwerker is en hij vecht moedig in de kooi van de wilde beesten. Hij doe het heel goed en wij voelen ons ervan verzekerd om de opdracht van Disclosure in zijn handen te leggen.

Er zullen voor jullie drukke weken komen en we kunnen je meer vertellen over de galactische gebeurtenissen die voorzien zijn want in de volgende maand zullen de activiteiten in jullie wereld verder gaan toenemen.

Denk er opnieuw aan dat ieder van jullie een immense capaciteit meebrengt omdat jullie al van te voren zijn voorbereid. We willen jullie waarschuwen tegen desinformatie die in de media gelanceerd kan worden, waarschijnlijk propaganda tegen de Galactische Federatie, het Ashtar Command en dit moet door jullie hart worden geanalyseerd, omdat het hart het enige is dat jullie zekerheid geeft over de waarheid waar wij over spreken, dat wij zijn gekomen zonder enige bedoeling van invasie en de daaruit volgende aanval op jullie vrije wil. Vertrouw erop dat de liefde van God jullie wereld omhelst en zij die denken dat wij een bedreiging zijn geloven niet in de liefde van de Schepper.

Jullie zullen nu al kunnen weten dat wij high technologie hebben en als wij een invasie en overheersing gewild hadden van jullie wereld, zouden we dat dan al niet gedaan hebben?

Wij wijzen erop zodat jullie hier over nadenken en begrijpen dat wij in vrede komen en we willen jullie hoogste goed.

Na onze reünie zullen jullie zien dat jullie werkelijk van de sterren komen en jullie zullen ook naar hen terug willen keren.

Wij zijn jullie toekomst.

We zijn jullie Familie van de Sterren.

Wij zijn jullie. Blijf in het Licht!

Channel:Gabriel

Website: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2012/04/ashtar-26.html

Translator: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html