Labels

Tuesday, November 24, 2015

Nederlands -- Steve Beckow 27 okt. 2015 St. Germain in een Engeluur: “Jullie zijn Scheppers in de Vorm”.

Steve Beckow 27 okt. 2015  St. Germain in een Engeluur:  “Jullie zijn Scheppers in de Vorm”. 
Hour With Angel pic
Jullie zijn scheppers in de vorm: Saint Germain 27 oktober 2015
Linda Dillon: Kanaal voor de Raad van Liefde Channel for the Council of Love
Steve Beckow: Gastheer InLightRadio
Steve: Goedenavond, Linda. Hoe gaat het met je vandaag?
Linda: Met mij gaat het goed, het gaat allemaal over die ‘tijd-zaak’, in en uit de tijd. Je weet dat de raad ons vertelde dat tijd, wat betreft die we kenden als 24 uren in een dag nu naar beneden gegaan is tot aan ongeveer 11 uren per dag. Dus, zoals je voelt dat de dingen zo snel voorbij vliegen en je in een dag niet meer kunt doen waar je aan gewend was te doen in een dag, dat is deel van die reden.
Steve: En dat is een innerlijke ervaring?
Linda: En dat is een innerlijke ervaring. Ik denk dat velen van ons zich voelen, bij al die energie downloads gevoegd, en om ’s nachts ons werk te doen met Aartsengel Michaël, dat als we ons hoofd op het kussen leggen en twee seconden later het alarm al af gaat. Dus is het dat krimpen van wat we gekend hebben als een 24-urige dag.

Friday, November 13, 2015

NEDERLANDS -- Welkom in het NU Suzanne Lie

 
Welkom in het NU 
 Suzanne Lie
 
{Het is belangrijk dat je je gekozen missie herinnert van binnenuit in je eigen Multidimensionale ZELF omdat dat laat zien dat je GELOOFT in de hogere dimensies en er mee uitwisselt,
Een leider zijn, gaat niet over het getraind te zijn van buitenaf. Een leider zijn is iets dat je van binnenuit moet ontdekken. Ieder van ons zal zijn eigen weg vinden om je missie te herinneren en te vervullen.
We zullen niet ver hoeven te kijken naar onze missie omdat dit het doel, de wens en de innerlijke noodzaak is die ons heeft gedreven om ernaar te handelen zo lang als we ons dat herinneren kunnen. }
~~~~~~~~~

Ben je klaar om een leider te zijn? Wij zijn hier om je te helpen de missie te herkennen, bloot te leggen en te activeren waarom je deze incarnatie op je nam. Het eerste teken dat je klaar bent om een leider te zijn is dat je “begint om je je missie te herinneren.”

In feite realiseer je je missie diep van binnenin je eigen zelf, je begint je over te geven aan het concept, hoop en toewijding en je weet dat je in dit aardevoertuig kwam om de missie te vervullen die je schreef voordat je deze incarnatie op je nam.

Zo ver als er nog meer lessen zijn om je voor te bereiden voor de volgende stap, moeten we je vertellen dat HET IS BEGONNEN, en jullie worden in actieve dienst geroepen om de reden voor je incarnatie te vervullen.

Thursday, November 12, 2015

Nederlands -- Suzanne Lie 10 nov. 2015 Arcturiërs over Ascenderende Godinnen

Suzanne Lie 10 nov. 2015   
Arcturiërs over Ascenderende Godinnen
                                               
Lieve Lezers,

In de eerste bekrachtigende sessie van onze Godinnen die uit de Aarde opstijgen’ serie, deelde GAIA ons mee dat ’t het gloren van het nieuwe licht van de ENE is en we zijn hier om de kracht plaatsen op de planeet opnieuw te activeren. We verwelkomen jullie nog steeds bij deze belangrijke dienst ( 3 sessies blijven nog over, en jullie ontvangen de sessie 1 die is opgenomen)  Learn More!

Ook hebben de Arcturiërs gezegd dat het ’t NU is om de 4 dimensionale Mysterie Scholen voor de Mensheid te her-openen. We beginnen op vrijdag met de nieuwe Mysterie School Mini-Serie en we nodigen jullie uit om er actief aan deel te nemen.  Learn More.
We kijken er naar uit om jullie bij de gebeurtenissen te zien als  je je geroepen voelt om er aan deel te nemen.
Zegeningen, Sue
Het Vervullen van je Missie aan GAIA

 

De Arcturiërs & Jullie Hoger ZELF
{ “Terwijl het proces van het veranderen van de frequenties van werkelijkheid zich versnelt, zijn veel van jullie leiders door inwijdingen heen gegaan, die worden begonnen door de krachten van de duisternis, hebzucht en macht over de ander. Deze duisteren worden bezorgd dat ‘misschien die ‘stomme profetieën” waar zijn. Daarom gaan ze achter degenen aan die er zijn op de grootste vijand van de duisteren – het internet.
……
Doordat de hogere frequenties van licht nu meer toegankelijk zijn dan ze waren sedert de val van Atlantis, zullen we jullie nu bijstaan om deze hogere frequentie van licht te integreren bij elk van de elementen die samen zijn gegaan om jullie stoffelijke vorm te scheppen.”
De Arcturiërs }
~~~~~~~~~
Het internet was gecreëerd door het leger/militair om hun geheime boodschappen te verzenden, maar dat werd overgenomen door de mensen op Aarde. Dit is ooit het grootste instrument geweest voor het Eenheid Bewustzijn, wat nogal beangstigend is voor de duisteren. De duistere mensen kunnen gemakkelijk kleine groepen van bange mensen beheersen maar als de gehele wereld zich verenigt in liefde en licht, dan hebben ze geen verdediging.

Tuesday, November 10, 2015

Nederland -- 11:11 Gateway – Sananda – 11-9-15 by JennySchiltz

Jenny Schiltz met Sananda op 10 nov. 2015: De Poort van 11:11

11:11 Gateway – Sananda – 11-9-15

by JennySchiltz
                                                              

rainbow-spiral-vortex


 

  Sananda: Ik verbind me om het energetisch portaal te bespreken waar jullie ingaan. De 11:11 poort is een gelegenheid voor jullie om verder te gaan op je pad en aspecten achter je te laten die niet in resonantie zijn met jullie ziel. Het is een gelegenheid voor jullie om toegang te krijgen tot meer van je goddelijke blauwdruk en om dat in vervulling te brengen op aarde. Ieder van jullie zal door dit portaal heengaan, maar hoe het portaal jullie beïnvloedt zal worden bepaald door tot hoeveel je in staat bent om voordat je het portaal ingaat, uit je veld op te ruimen. Dat wat je niet hebt opgeruimd zal blijven en jullie zullen dan doorgaan om te werken om te veranderen wat je gelooft, je verwachtingen en je begrenzingen. Dezen zijn het wat veel weerstand heeft geschapen in je vorm. Wordt niet angstig dat je iets zult missen of dat je iets verkeerd hebt gedaan, alles vindt precies plaats hoe het moet zijn voor de grootste groei van je ziel.

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html