Labels

Monday, September 28, 2015

hebben jullie vannacht de Super Bloed Maan gezien??

Hier slaap je niet doorheen: de super-bloedmaan
Emiel Poelert 

25-9-15 - 13:20 © Getty.




Stuur je foto in Zondagnacht is in heel Nederland een bijzonder natuurverschijnsel zichtbaar dat de naam 'superbloedmaan' draagt. Het klinkt even angstaanjagend als intrigerend. Dat schreeuwt dus om tekst en uitleg.

De superbloedmaan, wat is dat?


Het is een combinatie van twee natuurverschijnselen: de 'bloedmaan' en de 'supermaan'. Men spreekt van een bloedmaan als er een totale maansverduistering plaatsvindt. De maan kleurt dan rood doordat zonlicht door de dampkring wordt afgebogen en op de maan valt. De andere term, supermaan, gebruiken we wanneer de maan extra dicht bij de aarde staat. Dat gebeurt vrijwel elke maand maar is in Nederland maar zo'n drie keer per jaar zichtbaar. Als de twee natuurverschijnselen op hetzelfde moment plaatsvinden, heet dat een superbloedmaan.

Saturday, September 26, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz met Quan Yin: X-Golf energie die naar de Aarde stroomt. Op 25 sept 2015

Jenny Schiltz met Quan Yin:  X-Golf energie die naar de Aarde stroomt.    Op 25 sept 2015 

il_fullxfull.233108240_grande    

                                                            

X-wave energy flooding into earth – Quan Yin – 9-25-2015 by Jenny Schiltz


We komen naar jullie toe om te vieren terwijl de X-golven jullie aarde laag instromen en alles om je heen veranderen. Hoe deze golven jullie beïnvloeden is totaal verschillend voor elk mens. En wij begrijpen dat dit onzekerheid en twijfel kan scheppen in jullie veld. Sommigen van jullie maken intense sprongen en vreugde in je denken en je bereikt verbijsterende helderheid. Anderen voelen meer van de energieën en de vreugde die dit brengt terwijl je gaat en je je verbindt met het verenigde veld. Weer anderen voelen stoffelijke symptomen die veel overschaduwen door hun intensiteit. Sommigen voelen niet veel bij deze golf en dit heeft angst geschapen. Begrijp dat allen door deze golf worden beïnvloed in diverse graden en dat niemand wordt “achtergelaten”. Dit geloven is slechts een illusie die angst schept en die je vermogen beperkt om de energieën op te nemen die in deze momenten om jullie heen zijn.

Thursday, September 24, 2015

Nederlands -- Andrew Bartzis: De Dood van de Sjamaan




Andrew Bartzis:  De Dood van de Sjamaan
Bron: Andrew Bartzis support@galactichistorian.com 23 sept 2015
(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )                           3 pagina’s
Ik roep mijn heilige medicijn uitbreiding op die me mijn oneindige spirit helpt begrijpen. De instrumenten van de healer zijn uitgelegd op ceremoniële wijze. Ik roep de vier elementen aan en breng hun essentie mijn heilige healing ruimte in met een gelijke co-creatie met alle voelende soorten. Ik roep de voorouders van deze medicijn lezing op om communale/ gemeenschappelijke balans te brengen met de woorden die in het nu worden gemanifesteerd. Ik roep de dromers op van de zuidelijke hemel, onze mediums van de onschuld van onze zeven toekomstige generaties. Op dit sjamanistisch moment van de nu-tijd creëer ik nu deze communale reading voor alle voelende soorten die nu op aarde leven.

Tuesday, September 22, 2015

Nederlaqnds -- Jenny Schiltz: Jullie zitten in een cruciale tijd – Sananda op 16 sept.2015

Jenny Schiltz: Jullie zitten in een cruciale tijd – Sananda
op 16 sept.2015

tumblr_maf3eivfr41rekltko1_500


Sananda: Ik kom vandaag naar jullie toe omdat we in een cruciale tijd zitten. De golven die de Aarde binnenkomen worden sterker. Deze golven zullen rond 23 september pieken en zullen hoog blijven tot aan 29 september. Het is een kritieke tijd, die zal eisen dat je in je hartruimte zult zijn. Velen van jullie beleven ervaringstesten die je uit je hart ruimte halen, de ruimte om eenheid te kennen met je hoogste aspect en frequentie. Deze gebeuren zodat jullie het verschil kunnen voelen en om te zien wat in jullie onopgelost blijft. Dat wat onopgelost blijft houdt je af om volledig in je hart ruimte te wonen… het is ook zo dat jullie oefenen om jezelf terug te brengen in resonantie met je ware zelf. Hoe meer je in die ruimte bent, hoe minder zul je merken dat je die verlaat. De energie die naar de Aarde komt zal het best gebruikt kunnen worden door degenen die in staat zijn om in hun hartruimte te blijven, de plek van eenheid of Christus Bewustzijn. Er zijn veel namen voor deze vitale verbinding, maar het gevoel is het zelfde voor iedereen. Het is dat je in deze ruimte in staat bent om van iedereen te houden, om de schoonheid te zien in de ontvouwing, en het meest belangrijke om alles dat aan het gebeuren is toe te staan en perfect te vertrouwen.

Sunday, September 13, 2015

Nederlands -- Meredith Murphy: Onbeperkte Potentielen: september Eclipsen en de Equinox 11 sept. 2015

Meredith Murphy:  Onbeperkte Potentielen: september Eclipsen en de Equinox    11 sept. 2015                                                                        
De Cyclus van de Eclips begint: 
(Hieronder staat een plaatje van een laatste kwartier, niet  van een eerste kwartier…  w)
Boodschap van Aartsengel Michael   gechanneld door Meredith Murphy van www.expectwonderful.com   11 September 2015
 Gegroet Goddelijken,
De Eclips Cyclus begint dit weekend met een nieuwe maan en een gedeeltelijk zonne eclips. We willen jullie wat energetische ondersteuning bieden voor deze verbinding, dus als je dat wilt, pauseer dan even en ga naar binnen. Verbind je door het centrum van je borst, je hart-chakra met openheid in je. Een kalme, rustige stilte. Om dit te doen, ga je in een toegangsweg tot alles dat je bent.

Saturday, September 12, 2015

Nederlands -- Michael Love: de September Kosmische Golf Neemt Exponentieel toe!

Picture
                    
Aartsengel Michaël via Michael Love
Deze september kosmische golf neemt buitengewoon toe!

September 11, 2015 By Paul Backes
Beste mensen,
Velen van jullie zijn zich bewust van de grote verschuiving die in je is gebeurd en die nu de fase ingaat waar die zich naar buiten zal manifesteren als jullie waargenomen werkelijkheid.
In de volgende 21 dagen zal de krachtige golf van gamma licht die binnen komt uit de Galactische Kern (Het Pleroma) verder gaan om een impact op de Aarde te hebben en op haar wezens! De kracht van deze binnenkomende gamma licht golf, zoals gemeten door Duitse en Russische wetenschappers werd kortgeleden ontdekt en die heeft zich verdubbeld in de laatste 2 weken en deze is nu toenemend exponentieel.

Friday, September 11, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz met Sanat Kumara over Integratie, Introspective en opruimen op

Jenny Schiltz met Sanat Kumara over Integratie, Introspective en opruimen  op     6 september 2015     

DigitalLightWorkers1


Jullie zijn allemaal net begonnen met een periode van intense integratie, Introspectie en opruiming. We begrijpen dat dit een heel moeilijke tijd is geweest en we applaudisseren hoe goed jullie het gedaan hebben. Alles dat plaats vindt is jullie aan het voorbereiden voor de evolutionaire sprong die jullie aan het eind van deze maand gaan maken.

Thursday, September 10, 2015

NEDERLANDS -- Ashtar en Ashira in het Engels



 00  Als je rechts klikt op het linker knopje, zie je er een Engelse vertaling bij staan.
Soms slecht vertaald, omdat het door een vertaalmachine gebeurt. De stem is van een computer.

Wednesday, September 9, 2015

Nederlands -- Een Onverwacht Bezoek van Mytre



Suzan Lie 8 september 2015

Een Onverwacht Bezoek van Mytre  
            

 
Door Mytre de Pleiadiër (Commander in het Ashtar Command)


Op 31 augustus ’15: “Beste Mytre, ik ben zo blij om je terug te hebben in mijn bewustzijn. In feite ben ik zo óver-blij dat ik alleen maar kan huilen van liefde en dankbaarheid dat je weer bij me terug hebt willen zijn. Zo veel is er gebeurd sedert je eerste bezoek en ik ben blij om je hier te hebben zodat ik je zo uit de kern van mijn hart kan bedanken.”

MYTRE SPREEKT:
Suzille, ja, wij zijn ook heel blij om je weer te ontmoeten zoals met al onze mooie vrienden die ons verhaal gelezen hebben. Natuurlijk gaat dat verhaal over JULLIE- de leden van Gaia’s Aarde-verhaal. Wij, want ik spreek vanuit mijn Lichtlichaam ZELF. Wil jij me graag zien in dit lichaam?

SUE: JA - JA
MYTRE: Sluit dan je ogen en typ wat je met je derde oog ziet. Je ziet de Brug van je geliefde Schip, niet waar?

S: JA, IK VOEL ZOVEEL BLIJDSCHAP DAT IK HET NAUWELIJKS KAN BEVATTEN.
M: Ben je in staat om je emoties nu te bevatten, Suzille?

Sunday, September 6, 2015

Nederlands -- Saint Germain zegt: “Vrijheid Komt Door de Waarheid te Kennen!”

 


 Saint Germain zegt: “Vrijheid Komt Door de Waarheid te Kennen!”

Our Purpose is Love-To Express it, Live it, Empower with it.

Ashtar On The Road Teleconferentie

25 augustus 2015  

“Gegroet, Meest Geliefde Mensen in deze Familie! Ik ben Saint Germain, en ik sta voor jullie en nodig jullie uit om naast me te staan als vrije, vrije wezens. Dat is waarom ik dit specifieke Vrijheidslied heb uitgekozen. De meesten van jullie herkennen dit – La Marseillaise – en die komt uit de turbulentie van de Franse Revolutie, die vooral ging over de Liberty, of de Vrijheid. Deze werd geïnspireerd, zoals je wilt, door de Amerikaanse Revolutie. En het maakt niet uit dat er redenen achter wat waren die werden gegeven – manipulaties enzovoort – wat belangrijk was waren de concepten, de idealen, de inspiraties dat alle mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn!!!

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html