Labels

Wednesday, April 15, 2015

Nederlands -- Nathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens: Het Verschuiven van het Mentale LichaamNathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens: Het Verschuiven van het Mentale Lichaam 9 april 2015  
                                                                                            
chrysanthemum-202483_1280-300x198


Grote schitterende en hemelse wezens van Licht op Aarde, wij eren u om het pad van schoonheid dat jullie in deze tijd van ascentie aanvaarden.
Schoonheid is jullie pad, schoonheid is jullie belichaming, schoonheid is jullie beleven, en dit is jullie waarheid.
Waar er aanwezigheid is van de Schepper, daar is schoonheid.   Zoals liefde een essentie is van de Schepper, is dit een energie die de Schepper tekent en afbeeldt. Een van de grootste geschenken op Aarde en in ons ascentieproces is het vermogen om de schoonheid van de Schepper te herkennen en te ervaren in ons eigen wezen, in alles en iedereen. 

Sunday, April 12, 2015

Nederlands -- « The right ideas can change your life. (De juiste ideeën kunnen je leven veranderen.) 10 APRIL 2015

 « The right ideas can change your life. (De juiste ideeën kunnen je leven veranderen.)                   10 APRIL 2015

Het Universum Wil Spelen…
Boodschap van Aartsengel Michaël via Meredith Murphy      

Hallo Lieve Mensen, vliegen jullie omhoog? Zoeken jullie hoog naar nieuwe uitzichten? Dalen die verheven vibraties in jullie manier van zijn? Merken jullie dat je eigen energie zoveel beter voelt? 

Dat komt echt gewoon door het meer van jullie hier zijn, weet je. WIJ zijn het niet. Het is gewoon meer en meer van JULLIE Zelf. En wat jullie meer maakt is je openheid en je verbinding. Jullie toestemming. Jullie geleidelijke opbouw van je energieveld.
Dit is een krachtige zaak waar jullie volheid contact mee maakt, je eigen hogere vibrationele energieën. Het is een krachtige zaak in menselijke vorm om je te openen voor je eigen hogere vibrationele energieën en om die verbinding te GEBRUIKEN om je aanwezigheid op te bouwen. Hoe slim van jullie! Hoe zeer mooi voor alles waar jullie aan toe zijn gekomen op deze wijze en in deze tijd. Weten jullie niet dat het Universum met jullie wil spelen!

Hoe meer je je eigen volheid wilt belichamen EN, en we zeggen dit met grote nadruk, hoe meer jullie op Aarde aanwezig zullen zijn, hoe meer jullie je lagere chakra’s en je lichaam zullen opvullen met de volheid van jou, en die helemaal integreren door de oneindige wijsheid van je heilige hart? Hoe meer plezier jullie kunnen hebben. Hoe meer het Universum hier kan spelen via JULLIE.

En met jullie, denk eraan, door jullie als jullie. Dit wordt gevoeld in het geheel, het Universele Hart van het Leven, de schepper goden die hoog over planeet Aarde zweven, wow, dat is goed om te zien, te voelen, te weten, om samen te delen.

Wednesday, April 1, 2015

Nederlands -- Kosmisch Bewustzijn--Vliegtuigcrash van de Germanwings op 24 maart 2015


Vliegtuigcrash van de Germanwings op 24 maart 2015 
(Dit is deel I, net gehoord. Er is een deel 2 over dit onderwerp gekomen)

2015, 28 mrt.                                                                                             

Waar Kosmisch Bewustzijn nu voor beschikbaar is, gaat u verder.

Dank u en welkom Bewustzijn om bij ons te zijn vandaag voor de leden van Rainbow-Phoenix/publieke sessie van 28 maart 2015. Will Berlinghoff is de Stem voor uw boodschappen, Joan Mills is de vraagstelster en energiegever. De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dankbaarheid zijn aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een gebeuren waarover u deze keer wilt spreken? Dank u.

Dat dit Bewustzijn inderdaad over de zaak wil spreken van de Germanwings aircrash die pas geleden heeft plaatsgehad. Omdat er een vraag is van een lid over deze zaak en omdat zo veel anderen zich ook afvragen waar deze crash over ging, dat dit Bewustzijn direct zal doorgaan met de vraag van dit lid over deze zaak.

Dank u. De vraag komt van Bojo. Hij schrijft over die Germanwings aircrash, en hij schrijft: “niemand sprak over de twee militaire vliegtuigen die het vliegtuig naar beneden escorteerden en wegvlogen toen het was gecrashed. Van afstand werd het vliegtuig overgenomen, en lieten de piloten hulpeloos achter en het ging de berg in, net zo als er op 9/11 vliegtuigen werden overgenomen. Boeing had dit systeem verwijderd maar de Airbus 320 had dit nog als deel van zijn equipment.” Uw gedachten over deze zaak, alstublieft.

Dat er inderdaad kortgeleden beweringen waren dat er twee militaire vliegtuigen op een of andere wijze betrokken waren bij deze crash, die het schijnbaar overnamen om minstens, zeer  ten minste, deelnemend op een of andere wijze die schijnt aan te geven dat deze crash niet precies is wat het schijnt te zijn. Natuurlijk is er geen officiële bevestiging dat er twee andere vliegtuigen in de nabijheid waren van dat Germanwings toestel, of dat zij het vliegtuig vergezelden tot aan het moment van botsing en toen vertrokken.

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html