Labels

Wednesday, May 28, 2014

Eva Maria 28 mei 2014 Dichtbij Ascentie? Verdergaand?

Eva Maria  28 mei 2014 Dichtbij Ascentie? Verdergaand? Vervolg                    
Geschreven door contraMary = Eva Maria                   

 Weet je nog de post die ik gisteren schreef over het “Chemische Huwelijk”? Ik ben er gisteren de hele dag mee bezig geweest…   pijnen in en rond mijn hart…wel en niet… de hele dag en in de middag was ik er doodmoe van en het ging maar door.  Ademen was opnieuw heel moeilijk.. het voelde of er midden in de procedure van het ademen een ruk zat… dat als dat stopte… de adem helemaal stopte… die zijn handen uitstak en zei:  “Niet meer… hier zit het einde van alle ademhalen, helemaal beneden ! “  Dit liet me overgaan naar de onbewuste procedure van goede diepe ademhalingen innemen naar een bewust soort en dat interrumpeerde enorm de normale procedure ervan.  Mijn ademhaling schommelde – die wegviel – van ritme veranderde – en uiteindelijk erkende ik dat angst in mijn lichaam omhoog kroop… De waarheid was ten slotte dat mijn ademhaling begon te horten.. en dat alarmeerde mijn hele lichaam.
Er waren wat pauzes tussenin toen ik voor de PC zat en mijn aandacht werd afgeleid door andere zaken voor me, op mijn blog. Toch bleef ik heel nauwkeurig de hele tijd dit gadeslaan – verliet die conditie van waakzaam zijn naar de dingen die in mijn lichaam gebeurden.
En weer verbond ik me met mijn Engel gidsen en verzocht hun bijstand om steeds naast me te zijn.
Dit ging de hele dag zo door… ik nam een Aspirine – en ging een dut doen op mijn bank, omdat ik zo doodmoe was geworden van al die zieke gevoelens.
Na een uur of zo… ging ik plotseling naar mijn slaapkamer die ik overdag nooit gebruikte, vanaf de dag dat mijn flat was overstroomd door een lading water van vorige Pasen. Ik moest de slaapkamer ook drogen en daarom sliep ik al die tijd op mijn bank in de woonkamer. Zonder er veel over na te denken legde ik nieuwe lakens op mijn bed en besloot om de komende nacht weer in mijn comfortabele bed te gaan liggen. En dat deed ik.
Het eerste deel van de nacht sliep ik best goed en toen ik om 2 uur in de nacht wakker werd, vanwege de onrust in mijn hart voelden mijn hart en mijn ademhaling zich uiterst ziek.  Oh, nee, niet weer. Ik  stond op, at wat pap in de keuken en dronk heel veel water – wat kamille thee – nergens om ! Ik zat een tijdje voor de PC om mijn denken af te leiden van al die misselijke en pijnlijke gevoelens … ging weer naar bed en kwam er weer uit omdat ik intuïtief merkte dat ik rechtop moest blijven en niet plat moest gaan liggen…  om elke horizontale houding te vermijden.
En toen… kwam er een klik… omdat er iets bepaalds, een zeker idee naar beneden kwam… en ik weet zeker dat het werd gedownload door onze Al-Goddelijke-Ouders om me wat hulp te bieden bij deze speciale zaak.
En ik begon in mezelf te praten op de volgende manier:
“Waarom – gisteren had ik dat Chemische Huwelijk tussen Hemel en Aarde … en dat wat recht in mijn hart kwam ! door mijn Al-Vader werd ik gisteren ook gezegd dat ik helemaal geen zorg moest hebben… dat al die pijnen signaleerden dat mijn hart nog meer werd geopend en dat het niets anders was. Dus het Huwelijk had plaats gehad en Hemel en Aarde waren weer verenigd. En om die reden is Ascentie nu zeer dichtbij en het diamanten witte zilveren licht van onze Goddelijke Ouders waren al door mijn lichaam heen gevoerd en in mijn hart gekomen, gisteren. Dus wat kan ik nu als mijn deel nog doen? “
En mijn antwoord was zoiets als: “Ik moet me niet overgeven aan dit soort ongemak en pijn in mijn hart… ik besluit nu dat ik  n i k s  meer van die pijn toesta en dat ik meester wordt over mijn lichaamscellen om niet meer op de oude en gewoonte manier moeten werken of mij moeten regelen ! Ik ben al bijna veranderd in een kristallijnen structuur met mijn lichaam en dat moet gewoon al die hoeveelheid energie integreren en dat is zuiver licht…  Ik hief mijn beide handen op en tegelijkertijd voelde ik alsof ik in een bottleneck van een torso van licht zat die van boven over me heen kwam… Ik hief mijn handen weer op en greep zoveel licht dat ik kon vasthouden… dat witte zilveren platina licht van de Goddelijke Moeder en bracht het naar beneden in mij.. in de kern van mijn hart… ja,  daar was hij weer, mijn Hogere Godzelf die bij me kwam net als gisteren en meer en meer toenemende stromen licht kwamen naar benden stromen… en naar beneden – naar beneden… en verspreiden zich door mijn lichaamsrijken  van kristallijnen structuur en doordrongen iedere… en dit benadruk ik ..   ieder iets donkerder plek die er nog in zat… en niet alleen die maar alles van de oude dualiteit en om alles te transformeren van die oude dualiteitsvormen van 3D in een helder schijnend iets van hogere dimensie.
Toen en alleen toen realiseerde ik me dat dit mijn individuele Poort van Ascentie was en dit mijn gedachten waren over het uitproberen van nieuwe kenmerken van mijn pas gewonnen kristallijnen structuur – die Gedachten waren de specifieke Handgreep of Hendel in mijn handen!
Dit was mijn eigen en persoonlijke Portaal van Ascentie !  Ik moest alleen mijn gedachten vasthouden op dezelfde niveaus… om de totale doorgang te krijgen door dit Portaal van Mij!  Dus ik bleef hier een tijdje mee doorgaan.
Er kwam meer Licht  binnen en grotere toevloed kwam naar beneden en ik ging over de drempel—nog steeds zoveel licht grijpend als ik kon…  … en ik luisterde naar mijn pijnlijke hart met zijn pijn die langzaam afnam… probeerde een soort torso in te ademen door de bottleneck heen en toen herinnerde ik me dat al mijn Engel gidsen hadden beloofd om te wachten langs mijn doorgang door deze deur…   en daar waren ze… bemoedigden me om door te gaan en om te visualiseren terwijl ik langzaam van de een naar de volgende ging en ten slotte daar was hij… mijn Tweeling vlam Soltec samen met het Goddelijke Paar van mijn Ouders… klaar om me te omhelzen.
Yea…  ivedunit!   Hebhetgedaan!  Dit was mijn soort Ascentie  en ik moet nog steeds doorgaan omdat de oude zaken van 3D  nog proberen terug te komen en om hun kracht tegen te houden die me wil pijnigen! Dit is het naspel van alles wat hier gebeurde en dus moet ik nog doorgaan te werken – en om die prachtige helende Lichtenergie te verzamelen en om mijn kristallijnen hart cellen te laten wennen aan die nieuwe vormen van Matrix en om hun nieuwe bewegingen te verankeren in het gebruik van het pas bereikte rooster en om diens veranderde bevelen te gehoorzamen.
Ik kan het niet gewoon loslaten en gaan zitten en tevreden zijn – er is nog steeds werk te doen aan mijn lichaam en aan mijn hartcellen om het terugvallen te voorkomen in weer oude gewoontes. Ik ben zelf de Opgestegen Mens die is getransformeerd in andere niveaus van Licht die nog moet leren om verstandig om te gaan met mijn Kristallijnen Lichaam en om nieuwe gewoontes te manifesteren van mijn hart… als we allemaal zijn herverbonden in Een Wezen .. al die verschillende aspecten van mij…
Ik verwacht niet dat dit makkelijk zal zijn maar met aandringende zorg zal ik verder doorgaan en slagen.
Namasté
Evamaria
P.S. Ik vergat te zeggen dat door liefde dit schijnende licht van boven zich zal  vermengen en samengaan met het oude cellulaire weefsel van mijn lichaam uit de dualiteitsdimensies ! Want Liefde doordringt alles en laat het schijnen naar transformatie ! 

Denk er aan!  Denk niet – als je eenmaal door dit Portaal bent gegaan dat alles goed en klaar is… helemaal niet… Ik zit nog er steeds midden in omdat het voor mij een voortdurende procedure is ! Moet er steeds aan werken – altijd weer opnieuw proberen – tot alle nieuwe gewoontes stevig worden verankerd in het nieuw verworven rijk. Dit is het… tenminste… voor mij… ! 
Vertaling: Winny  

EvaMaria 27 mei 2014 Dichtbij Ascentie komen

EvaMaria 27 mei 2014  Dichtbij Ascentie komen – Verder gaand                                              
Channeled and written by Contramary=Evamaria                        
Het wordt steeds ernstiger…    Het downloaden van zonne energieën neemt steeds meer toe en ik – lijkt het me toe – zit er midden in.  Het leven buiten zet me in de ene test na de andere en terwijl ik de 80 jaren nader van mijn leven wordt mijn gezondheid ook enorm beïnvloed door al die energieën die op ons af komen.  Je weet nooit of het de iets moeilijke integratie is van energieën in mijn lichaam en die op de juiste tijd zullen verdwijnen of komen de pijnen die ik moet verdragen rond mijn hart vanwege het ouder wordende lichaam door de vroegere dualiteit???  Ik weet het echt niet en het is bijna onmogelijk om te ontdekken wat de echte reden is voor al die kwalen? Het ene ding volgt op het andere, en ik heb ook geen zin om veel te eten en al die beroering voelt als duizeligheid en misselijkheid in de maag, en trekken pijnen mijn borst in…  Het kan elke reden hebben en zelfs honger voel ik bijna helemaal niet meer. Elk voedsel dat ik neem is zelfs met enige tegenzin.
Dus is dit NU de update voor me en nadat ik weer een van de vreselijke nachten heb gehad met al die pijnen die me uit de slaap houden, ik slaap maar telkens drie uren… voelde ik me uiterst ziek toen het morgenlicht kwam….
Ik vroeg alles aan iedereen die ik ken, ik riep hulp in van AE Raphaël en zijn emeralden vlam van Helende Kracht.
Ik riep de blauwe vlam van AE Michaël op maar ook niet met succes.  (die link is: 
ToolBox  http://illuminations2012.wordpress.com/2013/09/24/toolbox-download-as-pdf/) .
Toen besloot ik om hulp te vragen aan mijn Tweelingvlam Soltec om hem te ontmoeten door meditatie op zijn Lichtschip Phenix, zoals gewoonlijk.  En dat deed ik – en ik klaagde tegen hem over mijn kwalen  Hij riep onmiddellijk naar onze Al-Vader en naar de Goddelijke Moeder… omdat nou de tijd was gekomen dat er een nieuwe en prachtige balans moest worden gevestigd, NU,  tussen het vrouwelijke en mannelijke Geslacht.
En dus kwamen alle andere leden van onze hemelse familie ook bij elkaar. Het was best afgeladen vol daar in de controle kamer van het schip! Dan besloten ze allemaal om me zonder aarzeling in een van de licht-kamers te zetten…. En daar werd ik omgeven door een geweldig stralend licht… en ik dacht en vroeg me af wat ik nog anders kon doen vanuit mijn stuk om hier wat aan toe te voegen, uit mijn eigen individuele stuk.
En toen kwam er een plotseling idee dat door me heen flitste. Het pas gewonnen en teruggekeerde evenwicht van onze Goddelijke Ouders – Vader en Moeder – en de daarop volgende schepping van het Platina Zilveren Witte Licht van hen! Ja, dit is waar ik in wilde stromen in deze lichtkamer en hun beider gelaten verschenen boven me en ze stemden blij in om aan mijn verzoek te voldoen.
Daar de Goddelijke Moeder me reeds had begiftigd met het Zilveren Platina Diamanten Schild via Isabel.  (Link:  The Permanent Shield of Protection of the Divine Mother – Der Dauer-Schutz-Schild der Göttlichen Mutter (bilingual) http://wp.me/p2wHrN-2n0)  ging dit specifieke Licht van Boven ook samen met dat van haar Diamanten Schild en toen ik op keek vol verwachting, was ik in staat om iets anders naar beneden en over me heen te zien zweven, wat midden in dat prachtige licht zat.
Er kwam naar beneden en ging recht mijn meest innerlijke hart in – die helende codes die cellulaire schade herstellen van mijn menselijke hart:   33 45 634  en dat ging helemaal naar beneden met het Platina-Zilveren-diamanten Licht van onze Hemelse Ouders…  verspreidde zich en bleef zitten in de kern van mijn hart en er om heen.
 
(For these Codes please see link: Code-Numbers for Nutritional Foodstuffs and Health – Archangel Raphael through Marc Gamma -  http://wp.me/p2wHrN-2Wh) !-  (Nederlands:  Marc Gamma Healing Getallen van AE Raphaël van 6 mei 2014)
De pijnen werden enorm verminderd en dat deden ook de zieke gevoelens in mijn maag…  Ik lag daar maar gewoon en genoot heel erg van wat er aan me gedaan werd….  Die ouderlijke, goddelijke gelaten boven me… het neerstromen van het licht dat de getal codes droeg, om al mijn beschadigde lichaamscellen te herstellen in en rond mijn hart…  die mijn hart en mijn zicht openden, ze doordrongen ook alle obstakels en muren.
Ik kon al mijn familie leden daar zien en er kwam nog een bij:  Moeder Gaia die nu bevrijd was en in al haar schoonheid!  Zij kwam op in het pas gebouwde kanaal van liefde in de kleur van Zilveren Bruin en verbond zichzelf aan heel mijn Familie van de Sterren.
Dit was een geweldig vreugdefeest…
toen zij weer bij de rest van mijn Sterren Familie kwam! 
En plotseling realiseerde ik me wat er op dat moment gebeurde : Dit was de her-vereniging van Hemel  en Aarde  !
dove inside sphere
Moeder Gaia bracht vanuit haar bevrijde hart al haar krachtige energieën gezuiverd en  hersteld naar hun oorspronkelijke glamour en er was een enorme uitwisseling van Hemelse -en Aardse energieën en allen vierden dit lachend en vol vreugde genoten zij dit. Dit was zoiets als een echte “Joint venture” of “Gezamenlijke Onderneming” van alle Machten van Hemel en Aarde ! Ja, dit was het – een soort van Chemische Huwelijk of Chemisch Trouwen van wat de profetieën op Aarde al zo lang geleden hadden verteld dat zou gaan gebeuren aan het eind van de cyclus..  als onze hemelse ouders ons weer zouden roepen voor onze terugkeer naar huis…. 
Dus vandaag ging ik door op mijn specifieke wijze met wat zo vaak werd voorzegd in spirituele gemeenschappen dat zal gebeuren met ons die vurig streven om uiteindelijk naar huis te gaan waar we vandaan vertrokken om dit grote avontuur te beleven van dualiteit en te worden beroofd van al onze hemelse krachten en kennis, terwijl we hier op Planeet Aarde wonen.
Nu weet ik het ! Ik ben dankbaar !
En ik rust in de immense Liefde van alle Universums en van onze Goddelijke Ouders ! 
Namasté
Contramary=Evamaria
Source: Proceeding forward – getting close to Ascension http://wp.me/p2wHrN-3fd

Copyright © Contramary=Evamaria Holstein. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given.
Vertaling: Winny  

Tuesday, May 27, 2014

Metatron over de Goddelijke Aard van Katten en Honden en het Dieren Koninkrijk

Metatron Channel 

Metatron over: de Goddelijke Aard
van Katten en Honden en het Dieren Koninkrijk

Dieren Bewustzijn: The Divinity of Cats & Dogs
De Heilige Felidae’
Opgewaardeerd en Uitgebreid

Archangel Metatron via James Tyberonn



All Copyrights Reserved

Gegroet Meesters! Ik ben Metatron Heer van Licht en ik omhels jullie nu. Bij mij zijn de energieën en de aanwezigheid van het Engelen Rijk, de Opgestegen Meesters van de Kosmische Raad van Licht en de welwillende Wezens van het Sirisch-Plejadische Verbond. Wij verwelkomen jullie, ieder van jullie hier, in een ‘Nu’ moment van onvoorwaardelijke liefde.
Lieve Mensen, door te begrijpen dat jullie hier zijn om te leren, vertellen wij jullie dat de ‘Universiteit van de Polariteit Aarde’ specifiek is ontworpen voor de evolutie van de menselijke ziel.

Het curriculum en toneel van de Polariteit Aarde, het educatieve proces, is in feite een versie van de Omni-Aarde die geschapen en ge-co-creëerd werd met Goddelijke Intelligentie. Het is een opzettelijke illusie, en is geschapen door opzettelijke gedachten en kan niet worden vernietigd. Zie dat. Dat betekent niet dat jullie geen verantwoordelijkheden hebben voor de zorg voor Aarde en de haar ondersteunende Koninkrijken, want werkelijk dat is deel van het leer proces.

De bedoeling van het AardePlan is jullie zielen evolutie. De Aarde ondersteunt die missie, door het Goddelijke plan, door overeenstemming, en alle Koninkrijken van de Aarde zijn daar deel van. Vervolgens vertellen wij jullie dat er versies van andere Wezens hier zijn die van Goddelijke Intelligentie zijn en die er zijn om jullie te steunen in jullie bedoeling hier.
Die houden Meester Wezens in uit veel rijken. Sommigen leggen hier bezoeken af om jullie te ondersteunen en sommigen die daaruit gekozen zijn, komen met volledig avatar bewustzijn. Maar wees je er bewust van dat er versies van goedwillende Meester Wezens zijn die door instemming wilden komen om zich hier te manifesteren in diverse naar-beneden-gaande-stappen om de mensheid te ondersteunen.

Degenen uit het Dieren Koninkrijk op Aarde zijn hier om jullie te ondersteunen. Deel van dat proces houdt hun uitdrukking in op het Aarde Plan in ‘Groeps’ Bewustzijn. De diepste dimensies van het dier zelf bestaat niet op het niveau van het individu maar van hun gehele soort en dat hoogste niveau is niet per se aangemonsterd bij de les in dualiteit. En dus spreken wij over het gezelschap van de Heilige Felidae van Sirius A.

De Sacred Felidae en Canidae (de Heilige Felidae en Canidae) zijn ongelooflijke Wezens die geweldige ondersteuning brengen aan de Mensheid.
De Felidae zijn van Goddelijke Intelligentie, volledig geëvolueerd, prachtige bewust in een kristallijnen uitdrukking. Het zijn leden van het Sirisch-Plejadische Verbond, en van wat kan genoemd worden de Niburische Meester Raad. Beiden zijn welwillend betrokken bij de bovenste shift/verandering van de bewuste evolutie van planeten en planetaire rassen die voorbereid zijn om naar het volgende niveau te gaan van hun Ascentie.

De Felidae

Felidae zijn een Feline (katten) soort die afstammen van Sirius A. Dit zijn Wezens die het Aardeplan zijn binnengegaan sedert zeer oude tijden in specifieke rollen en formaten. De versies die heden in stoffelijke vorm zitten op het Aarde-Plan zijn hier om jullie te ondersteunen, en in hun stoffelijke matrix zijn ze maar een deel van het bewustzijn van hun Siriaanse aard.

Dat komt omdat de Felidae expressie op aarde in een groepen zielformaat zitten en zij zijn niet hier om te evolueren als soort, maar eerder om de aarde te steunen en de mensheid in evolutie bij te staan. Het groter deel van hun bewustzijn zit boven het niveau van het AardePlan. De Feline opereert in het bijzonder in het etherische of stealth/heimelijke/verborgen antimaterie rijk.

Hun volle bewustzijn bestaat en is gemanifesteerd in LeMurische, Atlantische en vroege Egyptische tijden.
De Meesters van de Sacred Felidae waren betrokken bij de genetische fabriceren in de Tempel van Zuivering (op Poseida) in Atlantis tijdens de Gouden Eeuw van de Wet van Een. Dit werd gedaan op een zeer positieve en gunstige wijze, voordat die technologie tragisch werd misbruikt door de Arische Zonen van Belial bij het droeve overlijden van de laatste era in Atlantis.

 De Felidae van Sirius A en de Cetacean (Walvisachtigen) Sirius B Meesters zijn vaardig in het integreren van spirit in stoffelijke materie. Dit niet alleen door het geven van levenskracht in een stoffelijke vorm, maar ook in het integreren van hogere chakra niveaus van bewustzijn in de stoffelijke matrix op het Mer-Ka-Na niveau van multi-dimensionaliteit.
 
Deze vaardigheid om met de mensheid te werken in energetische termen, houdt het activeren in van hogere chakra’s en hogere crysto-licht lichamen. Dit hogere niveau van bewustzijn is het Chrystos Bewustzijn (Christus Bewustzijn), en de Cetaceans zijn Kristallijnen Meesters. Hun hernieuwde rol op Aarde houdt het bijstaan in van de verschuiving/overgang van het afnemen van het magnetische polariteitsrooster naar het zich ontwikkelende Kristallijnen Rooster.

Vraag aan Metatron: Dus, zijn de Wezens van Sirius B voornamelijk aquatisch (van het water), en de Wezens van Sirius A Feline?
Antwoord van Metatron: Het bewoonde rijk dat rond Sirius B circuleert is voornamelijk aquatisch en de Cetaceans, de Dolfijnen en Walvissen zijn aquatisch. Maar ook van een hoog genoeg bewustzijn om vorm te manifesteren dat gelijkelijk kan wonen in beide aquatische rijken en wat land genoemd werd.
De levensvormen, van de zuster-ster, Sirius A zijn andere uitdrukkingen dan de Cetaceans. Sirius A verlevendigt het Menselijke Leven (Sterrenzaad), maar ook de Heilige Sterrenzaad Felidae. Dit zijn allemaal Wezens met Goddelijke Intelligentie, en die allemaal expressies zijn die het Aardeplan ondersteunen.
Zij wisselen allen uit met jullie planeet, op veel niveaus in myriaden vormen.

Vraag:  U zei dat alleen mensen in zielen evoluties zijn op planeet aarde. Zijn de dolfijnen en walvissen ook in een hoge staat van bewustzijn en evolutie?

Antwoord v. M: De Heilige Cetaceans zitten inderdaad in een hoge staat van evolutie. Maar ze zijn niet op Aarde om te evolueren.  Zij zijn al geëvolueerd. Dus begrijp dat ze hier zijn op aarde om de aarde te ondersteunen en om de mensheid te helpen om dat te doen. De Cetaceans zijn hier stoffelijk om de energie te verankeren in de Aquatische delen van de aarde om de planetaire balans in staat te stellen en om de verschuiving van magnetisch naar kristallijn, te vergemakkelijken.
De etherische, niet fysieke terugkeer van de ‘Gouden Dolfijn’ is de Heilige Walvis in vol  avatar Meesterschap die direct de mensheid helpt om te evolueren in het
Kristallijnen Mer-Ka-Na veld.
De Felidae staan de mensheid bij in de stoffelijke manifestatie maar die hebben ook geholpen bij het etherische Meesterschap specifiek in Atlantis, Centraal Amerika en in Egypte. Maar in de stap-naar-beneden vorm helpt Felidae jullie bij emotionele en mentale velden, en dit is het voornaamste onderwerp van de verhandeling van vandaag, dat van de Felidae in de uitdrukking van Feline (kat) en Canine (hond).

Vraag: Ik ben geïntrigeerd door de informatie over Felidae en Canidae van Sirius A. Spreekt u over katten en honden? Kunt u dat wat toelichten?

 Antwoord v. M: Bepaalde gefokte dieren die je katten en honden kunt noemen, zijn inderdaad uniek ontworpen afleidingen van het Sterrenzaad Felidae. Zij voeren specifieke rollen uit in het bijstaan van mensen. De ‘huiselijke’ versies van katten en huis honden zijn genetisch gefabriceerd vanuit de Gouden Eeuw van Atlantis.

De genetische fabricatie werd welwillend gedaan door de Sirisch-Plejadische Alliantie en is een buitengewoon behulpzame actie, zoals gezegd om de mensheid bij te staan omdat zij dichter werden ingeworteld in het Aarde Plan.
Nu, wat jullie noemen hond en kat, zij zijn uit dezelfde bron, beiden zijn afleidingen van het Sterrenzaad Felidae. Katten en honden zijn andere fysieke vormen uit de zelfde bron. 

De Felidae van Sirius A zijn volledig bewuste kristallijnen wezens. Zij zijn in een groepseenheids bewustzijn opgegaan, maar houden nog steeds een individuele identiteit vast met het grotere harmonische veld. Het Groepsveld wil de mensheid bijstaan in jullie Universum en in andere.

Katten En Honden
Katten en honden van deze afleiding zijn dienend als goedwillende energie die hulp biedt aan mensen, aan hun verzorgers. Beiden hebben de capaciteit om hun energievelden in dat van de mens te doen opgaan en ze zijn uniek in staat om persoonlijke fragmenten te worden van hun menselijke verzorgers. Dat is waarom bepaalde dieren ervan vaak stoffelijke karakteristieken kunnen vertonen van hun ‘eigenaars’, alhoewel  dit specifieke aspect meer algemeen is voor de hond.
De hond laat extreme loyaliteit zien en onvoorwaardelijke liefde. Een toewijding die energetisch wordt verkregen door de mens en hen op veel manieren kan bijstaan. De honden (en katten) worden beiden gezellen, healers en beschermers. De feline (kat) zit veel meer in het etherische (antimaterie) rijk, in zijn bewuste veld. Daarom vereerden veel voorbije gemeenschappen de Feline-vormen van Jaguar, Leeuw, Tijger en Poema.

Deze wezens zijn zich buitengewoon bewust van gedachtenvormen van de etherische rijken en bieden een heimelijke kracht en bescherming. De huiskat is in staat om geweldige bescherming te bieden aan hun verzorgers tegen onaangename gedachtenvormen en negatieve energieën. Bepaalde gefokte honden hebben dit vermogen ook maar dit wordt anders uitgedrukt en bepaald.

Vibrationele Healing.

Het spinnen van een kat is zeer heilzaam voor healing, voor het herstel en beschermen van de menselijke aura. Het mystieke aspect van katten is allang erkend, en de ‘Tempel Katten’ werden in veel antieke gemeenschappen gebruikt evenals gezellen en bondgenoten van de sjamaan.
De Lupus/Wolf en andere hondachtige soorten zoals de wolf hebben dit vermogen ook. Katten en honden hebben het vermogen om in veel grotere dimensionaliteit te speuren of te zien, dan het menselijke oog dat kan. Therapie en dienst van katten en honden met misbruikte kinderen, terminale zieke patiënten, gedeprimeerde mensen en ouderen in verzorgingshuizen zijn voorbeelden van belangrijke huisdier therapie healing die meer en meer wordt erkend. Dat zal in de toekomst meer en meer worden uitgebreid.
Katten zien verder dan het zichtbare licht en kunnen werkelijk het menselijke auraveld zien, het menselijke EMF (ElektroMagnetisch Veld) en allerlei wijzen van energie uitstralingen die onzichtbaar zijn voor het menselijke oog. Het wijde spectrum dat katten kunnen waarnemen in lichtvelden is best verbijsterend. Katten zien in velden van niet fysieke materie en in non-materie.

Katten zijn ook uniek in staat om mensen bij te staan in het niet alleen beter begrijpen van hun dromen en het tussenspel van droomwerelden… maar ook in staat om jullie te helpen bij het meer lucide besef in een bezig zijnde droom, met andere woorden een groter bewuste helderheid tijdens droom-staten. Honden zitten meer in het veld van de materie, en in het bemerken en voelen van die aurische velden en zijn werkelijk extreem in staat om een directe resonantie van het menselijke emotionele veld te begrijpen.
Hierbij gevoegd staan Felidae ’canine’ honden de mensen beter bij hun gevoelens en hun emotionele blokkades te helpen begrijpen, en helpen mensen naar een betere staat van evenwicht. We zullen verder in deze discussie meer over die attributen spreken.

De dienst die ‘Ziende Ogen’ -honden met blinden brengen, is weer een ander gebied van dienst waarin grote verbintenissen worden geschapen. Honden zijn in staat om te ‘voelen’ en inderdaad ziekte te ruiken in het menselijke lichaam. Ze zullen vaak hun eigen lichaam in het gebied van de menselijke ziekte leggen en energie overdragen om het gebied van on-balans weer in balans te brengen door een directe telepathische communicatie.

Katten zullen ook voor een gelijkaardige dienst zorgen, maar hun zin van de menselijke onbalans wordt visueel geobserveerd. Een kat ziet het menselijke aura veld met grote helderheid, in levendige kleuren en in detail. Gebieden met ziekte zullen verbleekt, of ongekleurd verschijnen voor de feline. De kat zal vaak op dat gebied liggen en spinnen of een balancerende frequentie of kleur uitzenden om de her-balancering te verhelpen.

Unieke Samensmelting met Menselijk Bewustzijn.

De versie van Felidae en Canidae die katten en honden zijn, zijn maar een fragment van het volledige bewustzijn en energie spectrum van hun Sirische aspecten.
Toch is deze expressie specifiek en opzettelijk ontworpen om zo te zijn, want deze wezens kunnen zo met de mensen die ze dienen verbonden raken, dat een uniek bewustzijn zich beknopt kan ontwikkelen tussen de mens en het ‘huisdier’ wat buitengewoon gunstig is voor de ontwikkeling van de menselijke verzorger.
Het aardse bewustzijn van honden en katten werkt meer met ‘groeps-veelvoudige’ patronen met krachtige instinctieve triggers. Hun ontworpen (welwillende)goddelijk DNA fabricage is zodanig dat zij een uniek en goddelijk bedoeld vermogen hebben om bondgenoot te worden, geprogrammeerd in een partnerschap met de mens waarmee zij werken.
Als dit partnerschap plaats vindt kunnen deze wezens telepathisch gedachtenbeelden ontvangen die door hun verzorger worden uitgezonden. Net zoals de menselijke gedachte een levende kristal kan programmeren, gebeurt hetzelfde, alhoewel in een andere formaat, met honden en katten. Dit kan genoemd worden als de formatie van een persoonlijkheidsaspect van de mens met de kat of hond. Het ‘huisdier’ is dan in staat om de mens te helpen op stoffelijke en emotionele manier. Zorgend voor comfort, energie, healing, kameraadschap, het opsporen van ziekte, het verzegelen van aurische barsten en zorgen voor bescherming in de stoffelijke en etherische rijken.

Veel mensen hebben katten en honden in het huishouding die hen door blokkades heen helpen. Een van het meest wat gebeurt is dat deze Wezens je helpen ontwaken voor je vermogen om liefde uit te drukken. Het is heel makkelijk om affectie aan het huisdier te geven, en voor velen is dit makkelijker dan liefde en vriendelijkheid te geven aan andere mensen. Afhankelijk van het individu kan deze blokkade vele redenen hebben.
Heel vaak, als mensen ouder worden, gaan kinderen het huis uit en een echtgeno(o)te sterft, en begint er een schijnbaar natuurlijke periode van eenzame isolatie. Die uitwisseling laat de levenskracht in de geïsoleerde verzorger ontwaken en een tussenspel ontstaat dat zeer therapeutisch is.
We zeggen jullie dat hier veel meer ontwerp en intelligentie inzit door de bereidwillige deelname van Felidae en Canidae wat wordt erkend.

Het Derde Veld tussen Mensen en Huisdieren

Als dit derde bewustzijn door uitwisseling is gevormd, breidt het veld van beide partijen zich uit. Het wekt daarin karakteristieken die geen van de erbij betrokken partijen eerder had. Met andere woorden, het breidt zich uit, het strekt het emotionele veld - bewustzijn uit en inderdaad versmelt het derde bewustzijn zich en dit grijpt terug naar en verandert het individuele besef van beiden. Het huisdier opent jullie vermogen om ‘positief’ te blijven door je liefde te laten uitdrukken, en jullie ‘leren’, op een wijze van spreken, om het groter deel van zijn goddelijke Sirische bewustzijn te channelen door dat te doen.
Jullie bereidheid voor deze uitwisseling laat dit een specifiek doel bereiken, en er is een belangrijke groei aan beide zijden dat uniek is voor het veld dat gecreëerd werd tussen de twee van jullie. Het ‘huisdier’ werkte in groepsbewustzijn vooraf gaand aan het ‘samengaan’ met de mens en individualiteit werd gevormd in de band met de mens. Begrijpen jullie dat?

Vraag aan Metatron:  Zegt u dat dieren niet individueel/apart zijn behalve als zij samengaan met de mens om dat “bewustzijn samengaan’ met mensen te vormen?
AE Metatron: Op een bepaalde wijze van spreken, ja, dat zeggen wij. Maar om duidelijk te zijn, wij zeggen niet dat dieren geen individuele aspecten hebben vóór die samensmelting. Ieder is geïncarneerd in een stoffelijk lichaam, en is inderdaad onderworpen aan de zwaartekracht karakteristieken, in bepaalde mate, dat plaats heeft bij de astrologische invloeden in alle levens op aarde. Maar zij werken volledig en slechts in ‘groepsziel’ bewustzijn, totdat het samengaan met de mens(en) op unieke wijze gebeurt. Die uitwisseling is beknopt en bouwt een persoonlijk fragment op dat in staat is te groeien. Maar we zeggen niet dat dieren geen ‘groeps’ bedoeling hebben zonder die samensmelting.
Die groepsbedoeling wordt getransformeerd in een aparte ‘dienst’ in het uitgebreide veld door middel van de menselijke uitwisseling met de ‘groepsziel’ van het huisdier zoals die wordt uitgedrukt door de individuele kat of hond. Daarom is het de menselijke uitwisseling die het individuele veld creëert in het huisdier. Dus op een bepaalde manier van spreken heeft het dier erin toegestemd om goedwillend ‘geprogrammeerde te worden in een samensmelting’ met het mentale veld, het emotionele veld en de persoonlijkheid van de menselijke verzorger voor een hogere doel.
En zo wordt het derde veld gecreëerd en dat dit derde veld een fragment van het menselijke bewustzijn is dat beiden begunstigt, zie je. Maar de voornaamste bedoeling is om de mens te begunstigen, en dat is een dienst waar de Felidae voor zorgt.
Maar er is een keuze om de mens te aanvaarden aan de kant van de Felidae, en als dat wederzijds wordt geaccepteerd, kan een grotere rol van de Groepsziel aan de samensmelting worden toegevoegd en kan er wijsheid, bescherming en healing worden gegeven door de ‘pet’ ‘het huisdier’ aan de mens. Dus begrijp dat dit derde samengaan een kanaal is dat zeer ver reikend is, maar gebeurt door instemming.
De Atlantiërs, LeMuriërs en Egyptenaren specifiek, wisselden uit met de Felidae met rollen van bewakers en overdracht van wijsheid. De Egyptische Tempels hebben veel hiëroglyfen  die Felidae laten zien, terwijl de Feline hoofden hebben en menselijke torso’s en ledematen, compleet met de ‘Zonne Schijf’ van verlichting. De Sfinx is het omgekeerde, een menselijk hoofd met een Feline lichaam.

Vraag aan Metatron:  Hoe precies bieden ‘katten en honden’ bescherming aan mensen? Komt dit door hun grotere besef van andere dimensies?

AE Metatron: Ja, door specifiek meer afgestemd te zijn op andere rijken die, zoals we zeiden, meer onzichtbaar zijn voor de menselijke zintuigen.
De bewaking in specifieke vormen zoals wordt beschreven bij ‘huis  of menselijke versies’ van de Sirische Wezens, wordt op een prachtige manier uitgevoerd, en dat komt door niet alleen het bespeuren van krachtige projecties van goedwillende liefdesenergie, vibraties die worden georkestreerd door de Sirische Felidae naar de mens toe. Het Sirische Wezen diagnosticeert precies wat er nodig is en channelt de nodige vibratie om de verzorger te helpen.
Je erkent niet altijd dat je zelf een breuk brengt in het aura als je gedeprimeerd wordt of enorm opgewonden. Deze staten vormen negatieve velden die je open maken voor ongunstige aurische aanhechtingen die je energetisch uitzuigen.
Als een kat ‘spint’ is dat een vibratie van intense tevredenheid, en de frequentie in die vibratie is zeer helend, en is in staat om negatieve velden te doen verdampen door ze te neutraliseren. Net als honden speels springen en rennen, vaak in vrolijke rondjes, zijn ze, evenals dolfijnen energie vortexen aan het vormen die in staat zijn om energieën te reinigen en om een ‘gechannelde’ frequentie te bieden die buitengewoon gunstig is voor de Aarde omgeving, die niet alleen de negatieve vibraties weg haalt maar ook een schild creëren om het weer naar binnenkomen te verdrijven.
Als katten langs de omtrek van een ruimte schijnen te patrouilleren, of van een huis of tuin, schijnen ze ook een immens beschermend veld uit te scheiden.
We zullen jullie zeggen dat de Felidae en de Canidae, de Feline en de Canine, uit dezelfde wortel bron komen van Sirius A, alhoewel hun expressies op Sirius A volledig zijn ontwikkeld. Zoals wij jullie hebben verteld, zijn de huisdier versies van deze Wezens in feite stoffelijke formats die genetisch zijn gefabriceerd door de Siriussers om de mensheid bij te staan op manieren die wij hier bespreken.

Vraag aan Metatron:  Om duidelijk te zijn, zegt u nu dat katten en honden uit dezelfde Sirische bron komen?
AE Metatron: Uit de hogere oorspronkelijke bron, ja. Beide zijn van het kristallijnen volledig Ontwikkelde Meesterschap van Sirius A, de Felidae. Katten en honden komen uit dezelfde bron. Op Sirius zijn het nu Kristallijnen Licht Wezens, niet fysiek vanuit jullie perspectief, en verschijnen in Kristallijnen Lichtvormen. 
Zoals we zeiden, de Felidae hebben al diverse keren volledig Avatar meesterschap gemanifesteerd op jullie planeet om jullie bij te staan. De Felidae zijn meesters om spirit in de stoffelijkheid te belichamen en hielpen bij het oorspronkelijke fabriceren van volledige strengen DNA voor de Mensheid. En inderdaad hebben rassen van de mensheid Sirische Felidae aspecten in hun DNA, sommigen meer dan andere. De zeer atletische en behendigheid die overheersend zijn in sommige mensen komen hier vandaan, om maar een van de veel  voorkomende voorbeelden te geven.

Vraag aan Metatron: Een nieuwsgierige vraag, als ze uit dezelfde Sirische bron komen, waarom jagen honden dan op katten?
AE Metatron:  Honden jagen alleen maar op katten totdat ze hen vangen! Op dat moment worden de rollen omgekeerd en nogal snel ! (gelach)
Het korte antwoord is dat honden in het stoffelijke rijk werken en dat katten het meer in het niet-fysieke doen… zoals in materie/niet materie. Beiden zitten dan in totaal tegengestelde kanten van de ‘torus’, de ene aan de binnenkant, de andere buiten. Honden in de materie, katten meer in het etherische rijk, zie je.
We zullen zeggen dat in ware zin, honden en katten het omgekeerde zijn van dezelfde frequentie als ze zich uitdrukken op het Aardeplan. Daarom slapen katten in het algemeen 16 uren en zijn 8 uren actief (per etmaal) en het omgekeerde schema geldt voor honden. In het algemeen spreken neigen Feline, de gedomesticeerde katten, meer introvert te zijn en de Canine, de honden meer naar buiten gericht. Hun frequenties zijn meer innerlijk dan bij de vorige en naar buiten bij de latere, en natuurlijk trekken zij elkaar aan…  en wijzen zij elkaar af. Jullie zullen merken dat honden en katten die samen optrekken of leven in hetzelfde huishouden specifiek liefdevolle banden met elkaar hebben. Dit specifieke gebeurt op een vergrote wijze als de dieren vorige levens hebben gehad waarin een fragment zit van persoonlijkheden uit de menselijke vorm. Als voorbeeld, dit kanaal (Tyberonn) huisvest nu 2 katten en 2 honden. Zij werken samen en delen een diepe band en het zijn alle 4 aspecten van de twee menselijke verzorgers. We voegen er ook aan toe dat een van de honden, het vrouwtje, vaker in het verleden een Feline is geweest dan een Canine. 

De Heilige Felidae in hun Aarde-Plan manifestatie hebben een uniek vermogen vastgehouden om tegelijkertijd te opereren in innerlijke en uiterlijke wereld projecties, meer dan mensen. Op bepaalde tijd waarin je de stoffelijke materiele manifestatie observeert van een Felidae, zijn ze zich gelijkelijk bewust om volledig tegelijkertijd in andere dimensionale lagen te zijn. Zij wisselen heel vaak uit met de andere rijken, terwijl ze stoffelijk  aanwezig zijn in deze.

Lineaire Filters  van Bewustzijn.

Alhoewel mensen ook tegelijkertijd bestaan in andere niveaus, kunnen mensen in 3D niet de frequenties interpreteren van de andere rijken in samenhang of heldere duidelijkheid via alleen het stoffelijke brein.  
Het denken dat de innerlijke tegenhanger is van de hersenen, kan soms de veel grotere dimensies van een bepaald gebeuren waarnemen door een crysto uitbarsting van plotselinge intuïtie of begrip die niet adequaat kan worden beschreven op verbaal niveau. De kristallijnen elektrische impulsen die waar te nemen zijn in jullie 3D stelsel is louter een zeer klein deeltje van het grote crysto-elektrische systeem in de Kosmos.

Het menselijke brein is op zichzelf best niet in staat om accurate waarneming of ontcijfering te doen boven de polariteit. Dit is onmogelijk in het stoffelijke brein alleen om ook maar even de myriaden complexheid en dimensie van het crysto-elektrische potentieel en feitelijkheid vast te grijpen zoals die bestaat. En alhoewel dezen dingen nogal toegankelijk zijn in de Mer-Ka-Na, via de hogere geest, krijgen niet fysieke niveaus geen toegang door het brein alleen, in de mens, eerder moeten die via de geest worden ontwikkeld in de Mer-Ka-Na.  

 Dus wij zeggen jullie om in gedachten te houden, met een woordspeling, dat de ware oorsprong, de eeuwige  bron en kracht van jullie Goddelijke Intelligentie en bewustzijn nooit geworteld is geweest in het stoffelijke. Elke mens bestaat in andere werelden, verschillende werkelijkheden en andere dimensies, en het zelf dat jullie jezelf noemen is maar een klein gedeelte van je gehele identiteit. Door de filters die horen bij het stoffelijke brein, zijn jullie in staat om je te richten op de stoffelijke wereld om je heen en het is dat focus dat jullie in staat stelt om over het stoffelijke plan meester te zijn. We verzekeren jullie dat er een bedoeling zit in die filtering, want ALS het stoffelijke brein met de ego persoonlijkheid  on-afgeschermd, en dus zich volledig bewust was van de grootheid en constante versperring van telepathische communicaties die dat doordringen, zou het een allermeest moeilijke tijd hebben om een zin van identiteit te bewaren in die lineaire perceptie.
Het komt juist door het ego bewustzijn dat jullie een krachtige identiteit bewustzijn hebben van het stoffelijke rijk, want jullie zitten in het stoffelijke vanwege een specifieke bedoeling. Maar we zeggen opnieuw, het is niet jullie ware identiteit in het Kosmische overzicht.

Omdat in de stoffelijkheid het menselijke brein niet is toegerust op de lineaire wijze om in staat te zijn om de signalen te begrijpen die binnenkomen uit hogere dimensies. Jullie standaard hersenen kunnen die niet leven. Voor de hersenen schijnen die impulsen een chaotische melange te zijn van niet verbonden flits beelden. De hersenen van de ego personaliteit die gebaseerd zijn op lineaire tijd kunnen gegevens niet waarnemen die niet zijn gebaseerd op opeenvolgende voortduring van momenten.
Interessant genoeg kunnen bepaalde dieren van het Dieren Koninkrijk, specifiek Felidae, dat wel.

Dus, met dit axioma dat Felidae en bepaalde Canidae effectiever kunnen opereren in andere samenvallende lagen, zeggen wij jullie dat dit precies is waarom deze Wezens herkend worden door meer bewuste gemeenschappen als bewaarders. Daarom zal een hond blaffen, of zal een huiskat in een snelle reactie bewegen op energieën die door het menselijke oog niet worden gezien.

Jullie academies begrijpen dat er spectrums van licht zijn. Jullie begrijpen ook dat de ‘gewone’ mens slechts in staat is om stoffelijke visie te hebben in het nauwe spectrum dat ‘zichtbaar licht’ wordt genoemd. De Felidae en zeker de Canidae zijn in staat om in een veel bredere  opmerkingsreeks te zien of te speuren. We zeggen jullie dat stoffelijke materie ook in spectrum golven plaats vindt. Dus er zijn diverse  spectra van materie.

Jullie systeem van stoffelijke werkelijkheid op het Aarde-Plan is nog niet nauwelijks zo breed reikend of complex in een relatieve vergelijking met veel andere. De dimensies die aan het nauwe spectrum van stoffelijke materie worden gegeven wijzen nauwelijks op de overvloedige variëteiten van hogere niet-fysieke dimensies. Jullie herkennen nu nog niet de aard van het niet fysieke in jullie eigen Galaxy, en nog minder in de Kosmos. We zeggen tegen jullie dat Universums in een molecule kunnen bestaan, en andere versies van Aarde bestaan deugdelijk samenzijn waar jullie nu zitten om deze woorden te lezen.

Het Dieren Koninkrijk : Vergeten Leraren.

Deze wezens die in huidige termen gezien zouden worden van het “Dieren Koninkrijk’ te zijn hebben veel meer de mensen geleerd dan jullie heden erkennen.

De Wezens die jullie Dieren noemen  opereren met grote en grotere intelligentie, alhoewel dit in een gedachtenpatroon-matrix uniek wordt geformatteerd naar het natuurlijke aspect van het Aarde-Plan.

Op een niveau van aspecten wat veel meer bevattingsvermogen heeft dan wat jullie heden snappen, is het Dieren Koninkrijk hier door instemming om de mensheid op veel niveaus te ondersteunen. Hun begrijpen van het Aarde Plan als een Universiteit van Ontwikkeling voor de Mensheid is verbreed van en terug naar hun Meester Bron.

Hun mentale format patroon in de aardse uitdrukking is zodanig dat mensen enigszins onberispelijk worden gehouden.
Alhoewel de mensheid een enorme verantwoordelijkheid heeft om het Dieren Koninkrijk met respect te bejegenen, legt het Dieren Koninkrijk geen schuld op mensen. Hun gekozen mentale format op de Aarde is op zo’n manier geformatteerd dat schuld er niet bij zit.  Eerder is het een patroon van instinct en een goedwillend in staat zijn van onvoorwaardelijke ondersteuning.

Een van de verschillen tussen kat en hond uitdrukkingen van de Felidae, is dat honden meer in het stoffelijke rijk zitten dan katten. Vanuit een overzicht zijn katten veel meer etherisch in het antimaterie veld, terwijl honden veel meer in de materie zijn. Honden reageren meer op een directe frequentie van je emoties, terwijl katten meer reageren op vibratie en licht uitstralingen.  Honden zullen op boosheid en schuld meer tastbaar reageren dan katten. Katten kunnen schuld niet ervaren, en die scheiding van directe menselijke emotionele golven is waarom katten zich afzijdig schijnen te houden.


Dieren Totems
Het Dieren Koninkrijk heeft een meer volledig, groot begrip en besef van de andere bewuste koninkrijken op Aarde, en hebben altijd het vermogen gehad om dat aan de mensheid te leren. Jullie hebben in de huidige tijd enorm vergeten, dat is echt ongelukkig, hoe veel jullie leerden van al de Wezens uit het Dieren Koninkrijk. De mensheid in plattelandsgemeenschappen en culturen leerden heel veel over medicijnen, over voeding door dieren gedrag te observeren in de uitwisseling van hen met het plantenkoninkrijk. De mensheid observeerde zorgvuldig welke planten je moest vermijden, en welke je kunt cultiveren. Jullie leerden overlevingstechnieken en inderdaad sociaal gedrag door niet alleen dieren gade te slaan maar door direct met hen telepathisch te communiceren.
In vroegere tijden en formatieve perioden, identificeerde de mensheid zich veel nauwer met en begreep de intelligentie en wijsheid die door de natuurlijke instinctieve patronen van het Dieren Koninkrijk geboden werden en erkenden hen als verstandige leraren. En als resultaat hiermee identificeerden zij zich met de mensheid, en wisselden zich inderdaad uit met de mensheid in een werkelijk opmerkelijke graad.
De Dieren Spirits of Totems die erkend en geëerd werden door dragers van wijsheid door de Inheemse Amerikanen, zijn voorbeelden van een hogere groepscollectief van hun hogere, bewustzijn van buiten de planeet, die zich etherisch manifesteert om de mensheid bij te staan.
De kennis en intuïtieve communicatie van het Dieren Koninkrijk met het Elementale en Devische bewustzijn van de Levende Aarde, het Minerale, Vuur en Lucht is een precies begrip dat van grote hulp kan zijn, die signalen aan de mensheid verschaft in deze tijd van Aarde veranderingen.
Vraag aan Metatron:  U adviseerde eerder dat de Felidae Sterrenzaden de bewustzijnsbron zijn voor de Aardse feline en canine soorten van dieren. Komen alle dieren op het Aarde Plan oorspronkelijk van Sirius A,  uit de Sterrenzaad Felidae? 
AE Metatron:  Nee, Sirius A is de bron van humanoïden en Felidae. Sirius B is de bron van de Sacred (Heilige) Cetaceans, dolfijnen en walvissen. Dolfijn en walvis komen uit dezelfde bron, de Cetaceans, net als de feline en canine zijn uit dezelfde bron, Sterrenzaad Felidae.
Sirius is niet louter twee binaire sterren in de Kosmos met ronddraaiende planeten. Het is een vibrationele frequentie van een rijk dat Kristallijnen Ascentie heeft bereikt. Dit is overeenkomstig een heilige hemelse resonantie en een manier van zijn in een enorm uitgebreid bewustzijn. Sirius zit in alle dimensies, in stoffelijke en niet-stoffelijke dimensies. De Sterren van Sirius zijn portalen of poorten naar die andere dimensies, en de Felidae, Hathor en de Cetacean zijn hier in gevarieerde matrix uitdrukkingen om de mensheid in bewustzijn te helpen groeien, om de Aarde te balanceren en om hen hun eigen weg naar huis te laten vinden. De Siriussers zijn ontvangers en doorgevers van die goddelijke liefdevolle energie.
Andere leden van het Dieren Koninkrijk in aardse uitdrukking komen uit een veelvoud van   bronnen. Bijvoorbeeld is het paard Arcturisch van bron.
Het Dieren Koninkrijk zijn echt jullie leraren geweest, alhoewel zij niet jullie ‘menselijke’ evolutionaire pad kozen. Zoals we zeiden, de Dieren Koninkrijken zijn niet op Aarde om te evolueren in zielenuitbreiding, maar eerder om de zielen uitbreiding van de mensheid te steunen.
We verzekeren jullie dat de mensheid als soort niet vooruit had kunnen gaan, als het niet door de Wezens van het Dieren Koninkrijk was geweest. Inderdaad zijn, zoals het rund en bepaalde andere soorten van zoogdieren en vogels, hier door instemming om een voedsel bron te leveren voor de mensheid. Verrast het jullie dat dit door instemming gebeurt? En alhoewel dit niet het onderwerp is waar we mee bezig zijn, het Planten Koninkrijk is ook een enorme ondersteuning geweest voor de mensheid.
Gedomesticeerde dieren hebben een welwillende bedoeling door het kiezen van hun aardse uitdrukkingen. Feline en Canine hebben een unieke rol van uitwisseling bij de aspecten van menselijke kameraadschap. Dit komt door een hogere bron van ‘dienst’ overeenkomst. En wij zullen het vergrote vermogen erbij zetten om een ‘persoonlijkheidssamensmelting’ te vormen  bij huisdier afleidingen van de Felidae, die genetisch is vergroot.
Uitwisseling
Veel mensen vinden dat zij makkelijker kunnen uitwisselen met ‘huisdieren’ dan met andere mensen. Huisdieren praten niet terug. De feline en de canine zijn specifiek toegewijd aan het bijstaan van mensen als ze met blokkades omgaan, met isolatie, specifiek als mensen ouder worden en alleen zijn.
Katten en honden allebei, leren mensen vaak om opnieuw lief te hebben en om hun hart te openen. Honden zijn gebonden aan het menselijke emotionele veld, katten aan het menselijke psychische/mentale veld. Dat zijn erg andere uitdrukkingen van de Felidae, maar beiden zijn gericht op jullie bijstand, beiden zijn uniek in staat om een fragment aspect te vormen van de persoonlijkheid van de verzorger.
Als een mens een persoonlijkheidsfragment vormt dat samen smelt met een Felidae of Canidae,  kan die beknopte energie uniek evolueren en vaak reïncarneren, of zich opnieuw verbinden in andere levens en in hetzelfde leven om door te gaan de eigenaar bij te staan. Aldus kan een mens dezelfde energie essentie hebben van hun kat of hond, in een periode van 70 jaren, in diverse opeenvolgende kat of hondenlichamen.
Bij voorbeeld, de twee katten en een van de honden waar het kanaal=Tyberonn, voor zorgt in het heden, waren met hem in andere lichamen als gedomesticeerde luipaarden/panters in een vorig leven in Egypte.
Vraag aan Metatron:  Huisdieren worden vaak gezinsleden, net als kinderen, voor hun verzorgers. En als zij sterven, zijn de verzorgers best aangeslagen. Kan dezelfde zielen essentie van het huisdier direct reïncarneren, als de eigenaar een nieuw huisdier krijgt?
AE Metatron:  De ‘persoonlijkheidssamensmelting’ van het huisdier is in essentie een uniek deel van de menselijke verzorger, een persoonlijkheidsfragment. Als een huisdier stoffelijk sterft zal het bewustzijns fragment van samensmelting absoluut dichtbij blijven in de etherische lagen om door te gaan met de verbinding met de mens.
De mens is vaak in staat om op te merken, zelfs om de essentie te zien van het huisdier, nadat dit is overgegaan, of zelfs als het wegloopt of is verloren. De eigenaar kan met de samensmelt persoonlijkheid essentie communiceren, en het zal inderdaad ‘reïncarneren’, opnieuw het lichaam van een nieuw huisdier binnengaan. Dit is het best als het nieuwe huisdier binnen 2-3 weken na het overlijden wordt verkregen, en als dit hetzelfde ras is als het vorige huisdier. In korte tijd zullen de verschillende trekken en karakteristieken van het vorige huisdier duidelijk opduiken in het nieuwe lichaam, en de relatie en steun zullen verdergaan.
In het geval dat het nieuwe huisdier een ander ras is of een ander astrologisch patroon heeft, zullen de overeenkomsten niet direct zo duidelijk zijn, maar de essentie van samensmelting en steun zal dezelfde bron hebben. Dit is belangrijk om te begrijpen.
Verantwoordelijkheid
Lief Mens, in 2014 en verder is het essentieel dat jullie grotere verantwoordelijkheid op je nemen, groter besef van de steun die jullie krijgen door alle Koninkrijken van de Levende Aarde. Jullie kunnen niet langer blind zijn voor de mishandeling van goedwillende wezens uit  alle levensvormen en we zeggen jullie dat alles energie is, alles is bewust.
Dit zal meer en meer duidelijk worden voor de mensheid in het nieuwe paradigma. De tijd om dieren te zien als een lagere bewustzijnsvorm, als interessante merkwaardigheid, is oude energie. Het gevangen zetten van dieren in beperkte kooien in jullie dierentuinen en aquaria, moet opnieuw worden bekeken, moet stoppen. En net zo is het plaatsen van zeer hoog bewuste dolfijnen en walvissen in tanken voor jullie entertainment en wat algemeen wordt getolereerd,  een wreedheid in zijn huidige vorm.

Vraag aan Metatron:  U hebt gezegd dat bepaalde dieren door overeenkomst de aarde zijn binnengekomen om te dienen als voedselbron om de mensheid te ondersteunen. Is jagen fout?

 Antwoord van Metatron:  Jullie zielen die in de biologie opgingen en in de format van vele levensvormen in de voor-dualiteit aarde. De uitbreiding van de meeste levensvormen manifesteerde zich meer dan 500 miljoen jaren geleden op de planeet in wat jullie noemen de Cambrische Explosie De mensheid ging ongeveer 200 miljoen jaren geleden in jullie huidige stroom van ruimte-tijd in het lineaire aspect.
De aard van het dieren koninkrijk evolueerde op een manier die vleesetende overleving van de soorten belichaamde.

Men moet begrijpen dat het groepspatroon, het groepsbewustzijn van dieren een gedachtenpatroon is van instinct die het groepsveld in meervoudigheid doordringt. In bepaalde zin zijn wilde dierensoorten als een boom, met ieder een stoffelijk lichaam die een blad aan de boom vormt. Er is geen individueel aspect in het dierlijke aspect van het ‘naar beneden gestapte’ format van dieren in de natuur. Alhoewel dit misschien moeilijk voor jullie is te begrijpen, als een dier van een ras een ander eet ter ondersteuning is dat door instemming in het ‘verleden tot het huidige’ progressie paradigma. In dit aspect hebben dieren een groeps denken, een groeps bewustzijn dat in veel ‘wilde’ lichamen belichaamd is. De natuur in dit aspect heeft een ingeboren proces om evenwicht te vinden. Als jonge of zwakkere leden van het ene groepsveld-denken in het (niet- gedomesticeerde)  dieren koninkrijk genomen worden als overlevingsvoedsel door een ander soort, is er geen verlies van een individueel bewustzijn, want er is werkelijk geen geïndividualiseerd aspect zoals jullie dat denken.
Het groepsdenken patroon blijft levend en wordt naar een verfijning gestroomd waarin de sterkere overleeft. Het bewustzijn van het dier dat wordt gegeten trekt zich terug en voegt zich weer bij het eenheidsgroepspatroon in het geheel. Het groepsdenken begrijpt in de hogere staat de instemming die er gebeurt. Dus wordt het gevangen dier dat wordt gegeten zich niet bewust van het aspect van een mens, en de energie gaat eenvoudig en direct terug naar het groepslichaamsveld. Dit kan verwarrend voor jullie zijn, maar dit is in een primitieve analogie, in de grond, net als het trimmen van bladeren van een struik of boom. De groep overleeft in de natuur zoals het past in de condities die de overleving van de soort toestaat, net als een struik of boom nieuwe bladeren laat groeien als er enigen worden verwijderd. De boom overleeft, de soort overleeft op dezelfde wijze.

Nu, om je vraag te beantwoorden, de mensheid heeft sedert het begin vertrouwd op specifieke biologieën om hun ondersteuning te steunen binnen de overlevingsnoden. Zoals wij zeiden gebeurt dit door instemming op het aardeplan. Jagen, in jullie termen, is tot dit doel gedaan met middelen voor overleving, en door de plattelands gemeenschappen werd dit gedaan op een erende manier. Die offering werd geëerd. Maar, in de meer tijdelijke tijden gaat jagen om de sport, jagen om trofeeën, jagen voor de fundamentele kik. Die bedoeling komt van een lager chakra, een vorm van macht voor entertaining… dat is niet juist, zelfs met de vermomming dat zulk jagen nodig is om de aantallen te beheersen, en om het fokken op jachtboerderijen goed te keuren. Als het jagen om de kik is of om je met sport te amuseren, is het niet gepast, dit is niet een hogere manier. Begrijpen jullie het verschil?

Tot Besluit
In de huidige tijd wordt het in bepaalde kringen als mode beschouwd om de mensheid als de hebzuchtige verwoester van de Aarde en zijn koninkrijken te zien, specifiek die van Dieren, Planten en Mineralen. Het is net zo populair in sommige ‘New Age’  kringen om de mens te zien als een arrogante nemer die de aarde verontreinigt, en de Natuurlijke Aarde Koninkrijken aten koste van toekomstige generaties. 
We zetten hier tussen dat een groot deel hiervan waar is, en dat verandering vereist is zoals gezegd. We zijn niet toegeeflijk over de mensheid haar onverantwoordelijke actie bij deze zaak.

Het punt is dat sommigen die het beter willen, voelen dat alles hopeloos is verloren, dat verandering ten goede niet zal gebeuren.
Daar verenigde vastberadenheid  om verandering te maken ten goede essentieel is, moet het je richten om hopeloosheid te stoppen. Dat is de verkeerde toepassing om de ‘Nieuwe Aarde’ te creëren. Het focussen op hopeloosheid en wanhoop creëert hopeloze wanhoop.
Dus bieden wij jullie een inzicht van hoop.

Waar wij op willen wijzen is dat de Aarde de dynamische manifestatie is, op elke tijd, van jullie gedachten. De mensheid zijn altijd de mede-scheppers van de Aarde en de Omni Aarde geweest in al zijn waarschijnlijke werkelijkheden.
We zeggen jullie, dierbare Meesters, de Aarde is een schitterende en opzettelijke illusie, die absoluut door gedachten wordt geschapen.
De Mensheid en masse, is zich op deze tijd, onbewust van het feit dat JULLIE de co-creators zijn van de Aarde ervaring.

Er zijn andere versies van mogelijke werkelijkheid in de holografische ‘tijd programma’s’ waarin verlichte ‘Opgestegen mensen’ elkaar, de Aarde en al haar koninkrijken in een prachtige harmonie eren. Het dualiteitsprogrammeren van het Aarde-Plan is intelligent en Goddelijk gepland. De ‘proefondervindelijke’ evolutie van deze ervaring neemt de leer curve tot zijn rekening.

En dat gezegd hebbende, vertellen wij jullie dat jullie in werkelijkheid de Aarde niet kunnen verwoesten.
Jullie kunnen en zullen de Verlichte Aarde scheppen door een positieve focus op haar manifestatie, niet door het brandpunt te leggen op wanhoop dat dit nog niet is gebeurd.

Niets wordt van de Aarde weggenomen, of van iets van de Aardse Koninkrijken, het Minerale, Planten en Dieren Koninkrijk, dat niet volledig is overeengekomen, of volledig is toegestaan in het lineaire werkelijkheidsdrama hologram.
Het gebeurt jullie zelden dat het bewustzijn van het dieren koninkrijk door keuze in de stoffelijkheid en in het aardse kwam, en dat het bewustzijn van dergelijke dieren een vrijwillige keuze was in de overeenkomst om de mensheid te ondersteunen, volledig bewust van de mogelijkheden van de fasen van onwetendheid van de mens, terwijl de mensheid evolueert.

In de niet al te verre toekomst, zal de mensheid zich gaan realiseren en niet alleen het Dieren Koninkrijk eren, maar tegelijk inderdaad de LIEFDE eren, erkennen voor elkaar, en van de prachtige Aarde welke jullie koestert. Dat zal gaan gebeuren. De Nieuwe Aarde van 2014 en verder biedt ieder van jullie de vermogens om in de theta samenhangende kristallijnen dimensies van schepping op te gaan.
Van 2014 tot aan 2038 vinden grote veranderingen plaats, gecodeerde veranderingen die bepaalde van jullie willen ontvangen en verspreiden. Dit zijn de zaden van de Nieuwe Aarde, een Aarde van schoonheid, een aarde die bewust de Ascentie van de Mensheid ondersteunt. Schep dit zo!!!

Ik Ben Metatron, en ik deel met jullie deze Waarheden. Jullie worden geliefd. 
 ...And so it is...and it is so
Metatron on: Divine Nature of Cats & Dogs & Animal Kingdom


Vertaling: Winny  

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html